Prijava
   

Slatke muke Sizifove

Guranje, guranje i samo guranje i svuda guranje…Ako pogledaš iz pravog ugla – bolje je da ti guraš, nego da ti guraju ili te izguraju. Ako te vrate na početak, imaš šta da radiš-ne prija, ali ne remeti motivaciju-opet guraš.

Moj virtuelni kolega sa Vukajlije, R Dog je u par navrata bio Vukajlijaš broj jedan, pa ga čudne sile srozaše sa 700-800 palaca za jednu noć, ali čovek ima svoju neuništivu vedrinu i piše dalje…POZDRAVLJAM!!!

Komentari

+ za r.dog-a i za defku

Uh, miši im u gaće, pa gde će im duša... + za istrajnost

Хоће ли неко то да испита?

Maro, čini mi se da nema kritične mase za tako nešto, ili modovi vole da rade diskretno, pa ne obaveštavaju. Skoro je Harlekin bio desetak poena ispred mene, a sledećeg jutra je osvanuo sa oko 300 manje, pa je čini mi se imao još jedno torpedovanje. Da li se radi o hejterima ili organizovanim lajkerima ne znam... Možda bi moglo da se uvede Breking news prostor: Crna hronika VUkajlije..;)))Ja, evo ostavljam trag da sam prešao 7 iljadarki bodova i više ne odgovaram za svoje postupke. Imam dosta drugih preokupacija i malo vremena za virtuelni život i ovdašnje virtuelne probleme, koji su preslikani iz onog pravog života...;)

Izgleda da su bili lajkovani, pa su modovi obrisali glasove.

Moguće...It's nice to be the King,(iz "Smešne strane istorije")...but...It's hard to be a star....;)

Ja ću na to samo da kažem sledeće: svaka čast tom čoveku koji je gubio vreme lupajući pluseve na RD-ove defke, a nije ih pročitao. Da ih je pročitao, bar bi uradio nešto pametno, bez obzira na ocenjivanje.

И љубав и недопадање (не волим реч хејтовање) у неограниченим количинама су оптерећујуће. Понајвише за оног према коме су уперене. :)