Prijava
   

Slava

Šes' meseci štediš. Kupuješ, odmrzavaš, pečeš, mastiš se, mešaš, zagoreva, džaraš, mućkaš, jebeš se, prelivaš, sipaš, stružeš, ribaš, postavljaš. Za ono što će, do juče, snajper babe i komšije, rođaci iz Kule kojima je mali u Švicarskoj, Kum iz Opova, baba-tetka iz Aranđelovca, sa retardiranom ujnom-Jelicom i svojom Alchajmer rodbinom iz Niša, da potrve u roku od 2 sata. Da ne spominjem tetku-Jelisavu iz Ruskog Krstura, što je došla Ladom, i ujaka Jevrema sa ujnom Dragicom, koji se nisu kupali od kad je zadnji put Zvezda igrala u Zagrebu. I uvek ti donesu one smrdljive čokolade amerikanerke sa 200 kinti zamotanih u celofanu. Mršte svi, dabog' se potrovali Merakom!

17:42 - trpeza poluprazna, debeli stomaci sevaju, tetke listaju Blic Ženu, a zadrigli sredovečni rođaci govore o situaciji u rudničko-topioničkom basenu Bor, ko je smakao Đinđića i masonskim korenima Josipa Broza.

Majku li vam alavu, da mi je znati ko izmisli ove slave?!

...Negde u pm, ne znam ni ja kad...

-"Hoćete da primite Hrišćanstvo, dobra plemena Jugoslavenska?"
-*grok* Zašto ti 'e to? *žvaće masnu prasetinu i pljuje virusogenu šlajmaru tik pored grčkog misionara*
-"Ma to vam je isto ono kao što vi slavite onaj vaš praznik gde se pije i jede do besvesti tri dana. Samo što se ne prinose žrtve NABIČMARU, već je to sad, pojevropski, Sent Nikolae. A i ako prihvatite, daćemo vam grb Vizantije"
-"Radoslave, *šlajm*, ovi Greci oće da nam uvale neke rumunske šporete, deder dodaj mi onu bukovinu da ga raspametim."
-"Ma matori, to je sve kul, eeej, kad ti ja kažem. *vuče spravu* E, a možemo i da imamo sto tih kuraca, i da trpamo 'Rvate i Ilire, a?"
-"Vala zboriš mudro. Solunac, daj ruku! I duzmeš malo ove prasetine, Rajko ispek'o na žaru, prste da poližeš, aj!"

Komentari

I onda se tri dana kasnije prepričava šta se kod koga jelo. +