Prijava
   

Slike od prvog do... pa... bogami šestog razreda osnovne

Slike na kojima se dečaci smeše-bolje rečeno keze-noseći (većina) lonac frizure, krakati, nezgrapni, sa majicama Spajdermena koje landaraju oko njih, u šiptarkama, u trenerci (dominiraju plave boje), stavu mirno sa rukama puštenim pored tela. (Oni smeliji obgrle drugara levo i drugara desno; devojčice su često u onim smešnim lambada suknjicama i hulahop čarapama razne boje, najčešće bele i roze, sa majicama Barbi, Mini Maus i Snežane ili Pepeljuge, i obaveznim rajfom ili šnalicama u kosi i cipelicama a la Doroti iz "Čarobnjaka iz Oza". Obično puće usta ili prave neke "zavodljive poze".
Samo prelistavanje ovakvih slika izaziva istovremeno kako nostalgiju tako i mali podsmeh samom sebi i svojoj tadašnjoj građi i držanju.

Komentari

tesko, bgm, ja u prijateljima na fejsu imam jednu malu 2000, sto ce reci 10 godina ima, i ima slike kojih bi se postidela neka kurva...

Клинке изгледају сабласно добро, слажем се... К'о из воде...

ja sam za svako slikanje od prvog do cetvrtog oblacila istu omiljenu odevnu kombinaciju koja je veoma slicna opisanoj, svaki put kada gledam slike ziv me blam pojede...:)
+ i omiljena:)

Bilo nekad...
Eh, sudbino! Omatori, a pamet se ne dobi...

:) shiptarke... :) secam ih se...drug iz odeljenja imao crne, ja plave...bolje od starki koje sam unistila :)))))