Prijava
   

slike tuđe dece

Leagalizovan način ultra-smaranja kojem pribegavaju novopečeni roditelji. Svi oni misle kako trenutno stvarno nemate pametnija posla nego da gledate njihovu ćelavu, krezubu i slinavu nejač, nesrazmerno velikih glava i žešće telećih pogleda, dok vam etička policija sve vreme visi nad glavom i sprečava vas da iznesete ono što stvarno mislite o njihovoj prinovi:

Kao prvo, rađe bih proveo ovo vreme posmatrajući nokte na nogama kako rastu, (da se ne izmaknu kontroli), ili zaokružujući u TV vodiču emisije koje ću da gledam sutra, nego prolazeći kroz 30 identičnih slika tvog balavog derleta.

Drugo - dete je TVOJE, zato je TEBI toliko fascinantno. Ne očekuj komplimente i lažnu iskrenost od mene kao nagradu za nametnutu i ničim izazvanu okupaciju 2 minuta mog dragocenog vremena.

I na kraju - deca su baš kao i odrasli, samo mini-verzija; možeš na prste da nabrojiš pametne i lepe, ogromna većina su rođeni gubitnici i nesrećnici. Nažalost, ovaj tvoj E.T. (najčešće) spada u ovu drugu kategoriju.

Komentari

Minus, sasvim nepotreban hejt.

A ok, gospodine "hejtovacu knjigu koju nikad nisam procitao" :)))
Kapiram da cu da popijem brdo minusa, nesto sam nervozan danas.

Pročitao sam samo: "Leagalizovan način ultra-smaranja...", i dao sam +.
Sad ću da pročitam i ostatak...

Che, mogu samo da kažem da nisam pogrešio zbog svoje ishitrene odluke. Ne moraš da mi vraćaš + :)

Ja nju nisam hejtovao, već kritikovao. Reći da je knjiga precijenjena je kritika, a proglašavati djecu za E.T-je je hejt.
Osim toga, to je prirodan nagon roditelja i zašto im uskraćivati to zadovoljstvo, ako im je već toliko stalo do toga da ti pokažu slike njihove bebe. A ima i slatke djece vala, nemoj sad pretjerivati. Ko što ima ružne, ima i slatke.

Ma svaka njima čast, al' to je, bre, smaranje, pa nek su najlepša i najpametnija milion puta. Nije definicija hejterska prema deci, nego prema opijenim matorcima, koji u svom blaženom stanju ne uviđaju da smaraju svet oko sebe.

Pa zar ne lice na ET-a?
Ja bas i kukam zato sto ne mogu a da im ne uskratim to zadovoljstvo.
Sem toga, nisam rekao da su sva deca takva, samo vecina. Ogromna vecina.

Pa i mene bi smorilo da mi neko N.N. prikazuje slike svoje djece, ali se u toj situaciji i nisam baš često nalazio, a ako se radi o nekim mojim dobrim prijateljima ili rodbini i mene bi samog zanimalo da vidim te slike i bez da me oni na to primoravaju, naročito ako se dijete tek rodilo i ako ga nema tu da ga gledam uživo.

Ali priznaj da su neka deca bas onako odvratna, a jednostavno ne mozes to da kazes. To je poenta moje definicije.
U pravu si ti, ne kazem da nisi. Svako ima svoje vidjenje stvarnosti i ja to postujem pre mnogih drugih.

A po čemu su ogromna većina rođeni gubitnici i nesrećnici? Da li je neko gubitnik ili nije zavisi od toga čime se on zadovoljava. Ako zarađuje 100.000.000 dolara godišnje, ali želi zarađivati milijardu, onda će on biti gubitnik i nesrećnik. A ako je zadovoljan sa svojih 500 evra mjesečno, onda nije ni gubitnik ni nesrećnik.

A ima i odvratne djece, mada ja to ne bih tako nazvao, ja bi prije rekao da su ružni kao bebe, a mnogi od njih se kasnije proljepšaju.

Jpvicicu, imamo radikalno drugacije poglede na svet oko sebe, barem po ovom pitanju i ja mislim da je to predivno.

@dusan345
Tebi sam dao plus, jer je definicija šaljiva, odnosi se samo na fizički izgled, i ne pravi nikakve generalizacije, već se u startu fokusira samo na ekstremno ružne klince.

Dala sam +, zato što sam bila žrtva raspamećene opsednute majke koja mi je 3 (i slovima: tri) sata vrtela slike deteta ispred nosa dok sam radila neki hitan posao. Htela sam da iskočim iz svoje kože.
S druge strane, svako dete gotivim skoro kao da je moje, ali je to jedna iracionalna reakcija u mom mozgu bez pravog pokrića.

@Mrs. House - da se meni takvo šta desilo i ja bih dao plus Che-Vuu

Ali ovo nije hejt, ovo je čista zezancija, i to jako simpatična.
Jovičiću, zar ne pomisliš ponekad da preteruješ?

nije problem u deci nego u roditeljima pa ti zato dajem pluscinu kao vrata

Tu je iva da me spase kad nesto ukakim:)))

Ово уопште није хејт... Само приказано тако како јесте.

Imam dete, ali Che-Vuu nemam zamerke. Delim stav. Strašno iritirajuće zna da bude neumereno hvalisanje i smaranje tog tipa. Kao da je to prva beba na svetu (znam da njima jeste, ali..) Sve mi to liči na narodnu: Ne znaš ti majko kako je to dete roditi!

P.S.
Više je komentara nego glasova ukupno!

Ma ni meni se ne čini kao hejt. Mislim da se ne radi o djeci, već o nerazumnim roditeljima, mora im biti jasno da je njihovo dijete samo njima njihovo, meni je tuđe (ovo sam jako mudro rekla!) :)) Ali, zamisli one koji istu stvar rade sa slikama svojih pasa! Ili one roditelje koji ti u detalje opisuju djetetove probave smetnje.

хахаххахха! тај фазон! и ја мрзим малу децу! :)))) +

Сад сам се сетила. Исти случај је и са трудницама, али не важи за све. Ја сам имала искуства са неколико њих које су 100% проведеног времена са другима причале о отеченим зглобовима, салу које су добиле, хемороидима, гасовима, па чак и о сексу у 8. месецу од чега сам се толико згадила да сам добијала коментаре "Како можеш бити таква хладнорвна кучка?!" јер ме просто не занима.

Eh sad Arte, ne preteruj. Kako mozes biti takva hladnokrvna kucka?
:D:D:D
Nekim ljudima stvarno treba pustiti Sting i THE POLICE kad pocnu sa svojim "kako mozes" stavovima. Zivimo u drustvu gde se sece sve cime se istices. Lose za one koji se isticu glavom, jbg.

ako si rekao...meni se desilo da sam otisla sa deckom na intervju za posao i dok je on bio na razgovoru, meni je sekretarica sve vreme pokazivala slike svoje dece...nicim izazvano.

Че, не знаш да ли је горе то, или кад се истичеш сисама :)

ovaj, a sta ces sa deckom na razgovoru za posao?!

kao moralna podrska...