Prijava
   

Snake

Najomiljenija igra osoba koje se nalaze u velikoj gužvi, vašarima, koncertima, festivalima, i sl. noseći u ruci točeno pivo od 0.5 u plastičnoj ambalaži.

-Društvo, za mnom!-
Posle ove izjave, koja bi mogla značiti i START GAME se počinje igra. Ako odem levo, hm... Nema šanse, tamo su neke nafurane ribe, neće se pomeriti. Aha, našao sam prolaz pravo izmedju ovih šiškastih, idemo... Ajoj, eno one dve voćkice tamo desno, ali neću da ih pokupim, rep će mi se samo još više uvećati... Pravo više ne mogu, neki matorci se nacrtali ispred mene, idem levo sad... Odlično... O ne, koliki lik, kao da je Obelix-a pojeo, nemam kuda, kako da se zaustavim... Neeeeeeee!!!!
Pivo se prosipa svud po tlu i mojim nogama, a meni ostaje da mašem glavom levo-desno kao zmija iz igre... GAME OVER.

Komentari

mi tako jednom 2003. (dok sam bio u vojsci) išli ulicom (cela četa tj. 30 bolida, od dva voda, sa sve opremom, ali onom nabudženom ko NATO) i u jednom trenutku neke babe sa torbama sa pijace htele da pređu ulicu i mi ih propustimo, tj. zmija se prekinula... vodnik, pičkica malena '83. godište, NAM SE TAAAAAKKKOOO NAJEBO KEVE ŠTO SE ZMIJA PREKINULA (taj izraz je upotrebio)...
misim šta... da odguramo bakice u stranu u stilu MARŠ U KURAC BABA!
koji bolid je taj bio uhhhh... a drko nas je najviše jer smo bili u jednoj od specijalnih jedinica i to jedini u kasarni (!) pa valjda da se pokaže kako smo ludi i kako nam on pokazuje i komanduje kao pravim vojnicima iz spec. jedinica... ma tenkre na qb... ala sam zavozao sa pričom...) elem + za defku

razumes i onda dodje neki majmun i pocne da prica kako je u vojsci do jaja, kako ce mi to trebati u zivotu a svodi se na to da neki debili lece komplekse na tebi i to verovatno nemaju ni skolu, misli da je faca sto je vojnik i sta vec... fala djols sto si me podsetio zasto sam prijavljen za civilnu ;)

SNAKE II - NOKIA 1110 :D

Janpi jebo ti taj majmun kog pominješ mater, kad već prozivaš!
Blago ovoj zemlji sa takvim konformistima i intelektuanalcima!
Ako ti bude trebala pomoć prve noći u braku slobodno uloži prigovor savesti, neće mi biti problem da te i tu odmenim!

Đolse kakva vam je to četa od 30 ljudi? U Zaječaru je pešadija imala po 10 ljudi u odeljenju, 30 u vodu a oko 80 u četi. Ili se Srbi rešili da pred gašenje poprave odziv?

P.S.
Za definiciju +, mada ne pijem :)