Prijava
   

SNS

Srpska napredna stranka.
Nastala prostom deobom Tome Nikolića i Aleksandra Vučića.

Sve je isto samo bedža nema.

Komentari

Упгрејдовани Вадикали може и Фвее Ввадикали

Slobodni radikali - najopasnije hemijsko jedinjenje.

Batali političke promocije ovde.

Pop Lazicka, Natasa Jovanovic i Vjerica Radeta su Voodookali.

@ korleone
sto da batali, je l zabranjeno mozda da iznese svoje misljenje?

nije zabranjeno, ali zamisli kad bi svako od nas počeo o politici iz svoje tačke gledišta. Nisam politički opredeljen, a i da jesam, sigurno ne bih to ovde promovisao ili spominjao. Zarad opšteg dobra joj savetujem da izbaci politiku iz definisanja, jer ima toliko interesantnijih tema za raspravu i polemisanje.
Inače, opšte je poznato da, kad je politika u pitanju, svi smo najpametniji. Zato, STOP POLITICI NA VUKAJLIJI.

@ korleone
necemo se sloziti, al nema veze. Po mom misljenju, dokle god ljudi na kulturan nacin pokusavaju da predstave svoje stavove i misljenja, ima svrhe polemisati o bilo cemu, pa i jebenoj politici.

Slažem se. Samo apelujem da se takva rasprava ne razvuče na 50 i više komentara. Jer je ipak (nezvanični) dogovor na sajtu, da nema klanova i nekog udruživanja.
Sve ok. Važno je da smo se razumeli.

@Korleone
Ko god ima 3 grama mozga zna šta su vadikavi i od napred i odostraga i šta su sve u stanju da urade i šta su uradili. Što je više njihovih pristalica, imam veću želju da im dodam i moj glas pa da palim negde a njih ostavim da vladaju svojim glasačima i obezbede im blagostanje i leba za 3 dinara.

Pre svega, studiram političke nauke tako da mi ovo dođe kao profesionalna deformacija. Ne bavim se politikanstvom, a i ništa netačno nisam napisala ;)

Korleone,
kako mislis da ne pricamo o politici...pa politika je najomiljenija tema u srba.Politika prozima sve aspekte nasih zivota i ne moze se odvojiti od njega.Srbin moze bez hrane,ali bez politike,nema mu ni zivota....

Samo budala moze da se ne interesuje za politiku.(Sokrat)

Sokrat je sexualno opštio sa svojim učenicima (Platon) pa ne znam da li je toliko relevantan ;)

seksualna diskriminatorko

više idem na tu pedofilijsku notu nego na homosexualnu ;)