Prijava
   

Šoferka

Devojka ili "dama" koja ulazi u autobus pretencioznim stavom "ja sam pojebala pola magistrale, a vi?!", sedi obavezno pored vozača, dok se drugi vozač premešta na mesto iznad, kako bi i on mogao da učestvuje u dubokim konverzacijama ko se s kim švalera i sličnim temama.
Dotična je po pravilu veoma otvorena i našminkana, obučena u zabrinjavajuće usku odeću iako ima 30-ak kilograma viška, što nikada ne sprečava njen impozantni ego i prosipanje pameti.
Korisna je za održavanje šofera budnim i za snalaženje po birtijama i pumpama na autoputu.

Komentari

koliko puta sam slusala ovakve razgovore jao..ko me tera da sedim napred kad idem za jebeni bg..

o srce pa to si ti, kisses

Ovo mi liči na tipičan kružok ogovarača. Žene se najbolje osećaju, kad mogu da srozavaju druge žene ili neki jebeni grad i tom prikikom stave do znanja da su upravo one vrhunske žene. Preteciozni ženski profili interesantniji za čitanje nego li kvazi-defka. Pokaži mi svoju profilažu da ti otkrijem ko si ti ustvari, a ne kako mislis da si.

Лучијал ако желиш моју профилажу (мада се боље види од напред или назад, профил је некако непотпуна слика), радо ћу ти је показати на пвт, ја сам веома свестрана и без предрасуда :)

Ovo nije defka nego kleveta. Ako nisi bila zadovoljna servisom u busu preporučujem ti knjigu zalbi firme Touring ili slično. Sem toga, opis šoferke može biti samo tvoje subjektivno vidjenje. Njen dečko ili muž ili neko treći bi je drugačije opisao. Pitam se kao psiholog, kakav si motiv mogla imati da napiseš ovakvu kvazi-defku? Ljubomora medju ženema ? Mogla si da je povučeš na stranu i u poverenju od žene do žene kazeš, da joj suviše tesno ne stoji i da bi njene draži došle više do izražaja kad bi nosila jedan veći konfekcijski broj. Što se meine tiče, sreo sam jedanput jednu domaćicu busa neke kompanije iz Kraljeva koja je izgledala kao da si je baš raspakovao iz modnog žurnala. Savaka čast Kraljevo ! Frizura, noge, ruke nokti, tabani i pete, kao da je upravo izašla iz salona lepote. Vitkog stasa i proporcija zlatnog reza. Bele pantalone od svile i gornji deo u boji kestena sa istaknutim ramenima. I ona je noć provela spavajući ispružena na 4 sedišta, ali ujutru nisam primetio ni jednu jedinu faltu na njenim pantalonama ili gornjem delu. Frizura kao netaknuta. Ima li bolje reklame za Kraljevo i Srbiju ?
Mislim, da bi na ovom mestu trebalo da se javno izviniš onoj tvojoj šoferki.

Сале... :)
Особа коју сам ја описала није домаћица аутобуса него насумична путница која неретко иде до ВЦ-а са једним од шофера :)

@Artemida, Šta zna stranac ? Takve pikanterije ja nisam vidjao ili čuo za iste. Zavisi od destinacije. Ako je magistrala u pitanju, verojatno neke nove drzave koje izlaze na Jadransko more?

Popi sa šoferkom po jedan pilsPlus pa se pomirite. :)