Prijava
   

Solarijum

Mesto gde "usnule lepotice" (citaj deca -18,provuce se neka i sa preko) kvarcuju svoj aristokratski ten i umesto lepog tena dobiju boju pregorelog pileta.

Moram da dodam,svaka cast onima koje ne preteraju.

Komentari

A šta su ti te ,,usnule lepotice''?

Pa devojke ili bolje da kazhem devojcice koje misle da je ceo svet njihov,ne vide dalje od nosa,setaju gradom preplanule ko pregoreli pilici sa cvidzama koje prekrivaju pola face i torbama da pola super marketa strpas u njih.Zaboravih i fensersko oblacenje,stikletine od 10cm i idolima poput Stoje,Seke,Karleuse itd. ciji inace "stajling" pokusavaju da iskopiraju.

dadoh minus na defku jer je glupa,ali ovo so si rekla za torbe i cvike skidam kapu ;)

ja idem u solarijum. jednom nedeljno. nakupim se toplote. kao gušter... i zahvaljujem bogu na solarijumu. a nosim i velike tašne, jer su funkcionalne... nemam 18 godina, ali itekako mislim da je ceo svet moj... i tvoj... i svačiji... jer je veliki... :)

Svaka tebi čast, ali samo ako ne preteruješ. :)

ne mislim "tvoj" u tom smislu kome ti mislis.A i rekla sam da ima izuzetaka...vidis ne ispunjavas sve uslove dakle nisi "usnula lepotica"

Rasizam, danas ne može čovek da bude ni ,,usnula lepotica''. :(

Pa covek ne moze..al' zene i te kako mogu.

A žena nije čovek? Šta je onda žena? 'De objasni mi, molim te...

Zena je covek na kvadrat...:)

Što znači da čovek (čitaj: čovek koji nije žena) može biti samo koren iz ,,usnule lepotice''? Mislim da shvatam šta si želela reći, ima logike...

Ono sto je nemo hteo da kaze je da je ova definicija govno...hvala i dovidjenja

Dobro si ti dete, ako prestaneš da veruješ u klišee, ugasiš tv i upališ mozak, batališ predrasude - jednog dana možda postaneš i prava pravcata devojka ;) sa sve štiklama! :*