Prijava
   

Spala knjiga na dva slova

Knjiga u kojoj je osnovna ideja forsiranje novih slova crnogorske azbuke, tako da je u njoj puno śekirancije i na svakoj strani duva śever a u zavisnosti od vrste tog knjiženog djela svako malo neko nešto i iźede ili iźebe(erocki roman) .

Zbog škakljivosti teme komentari se ne prilažu.

Komentari

+ Дебилизам милогорства... Није црногорска азбука, него абецеда, јер црногорци немају азбуку. Њих се азбука не тиче, немој да нас трпаш у исти кош, молим те ко брата!

Gićo ruši drzavu i sistem! lolollololi

Joj, kad te Meśa vidi....

Granjka, śedi 1!

Dože dragi, ovo je samo kritika pojave ovakvog pisanja, a teme o kojima svi sve znaju nacija , jezik , crkva, da li treba ovo ili ono ne bih diroooo, a nije im ni mjesto ovđe. Tako ko mi je dao plus jer misli da mislim kao on, zajebo se.

Dear Gićo,
Za sve navedene pojave me savršeno zabolje. Plus sam ti dao jer je defka ok. A da l' misliš ko ja ili ne je savršeno nebitno ovde i sad.
Puno pozdrava ispljevalja.
Aufiderzen.

Извини Фићо... не разумем шиптарски. Ајде ``prejebači se`` на српски, да те цео свет разуме!

hahahah ovo je genijalno +

Dože dragi, izvini . Loše sam se odrazio, jer moj prošli komentar nije replika na tvoj prvi komentar. Nego , kao ja i ti pričamo , pa ti se jadam . Dvoumio sam se (ne dugo) da li da uopšte ovo napišem, jer će .. ma ne umijem da objašnjavam.

I Profe, Dože, doviđorno može?

Ne zajebavaj,ni jednom nisam pomislio da si zlonamjerno komentarisao. Opušteno, samo ljuljaj ;)

Hvala ti , Dože! (u navijačkom ritmu)

Možeš ti to bolje gićo! +