Prijava
   

španski zid

Ten nalik stanju na srpskim putevima: rupa-ispupčenje-rupa; znak raspoznavanja među Zvezdama Granda.

Slavica Ćukteraš; Milan Stanković

Komentari

Nemam običaj da se zahvaljujem na komplimentima, jer to mi zvuči kao kurtoazno " još, još", ali nije ti prvi put, a i ovde si podigao veliku prašinu, pa ko velim da ti uzvratim. Elem, nije lako trpeti tuđu kritiku, a ni smejati se na svoj račun kada te sa svih strana napadaju, a ti kako vidim istrajavaš u svemu tome i to je za svaku pohvalu, ali ne moraš baš uvek da budeš tako provokativan , jer nije krajnji cilj valjda izazvati incident, pa i da jeste, treba nekad napraviti pauzu i pojesti Kit-ket ili nešto drugo tako zdravo ; )

Bravo za trud. Od sada ćemo te zvati samo Tihi ako ostaneš tako miran ; )ma samo ti pravi ekscese, ali umereno. " Prava mera u svemu", tajna antičke filozofije, lekcija koju ni sama nisam naučila najbolje ; )

Hvala na podrsci i savetu ,zaista.Imas nekih super definicija...
Stvarno ,ali stvarno me je briga sta drugi kazu ,i za poene.Ovaj sajt mi se jako dopada i niko nece moci da me otera.Ja sam drndava i bezobrazna mala osoba i sa mnom moras ponekad grubo da bih se vratio na zemlju ,tako da sam na svaku vasu pohvalu zahvalan ,a na kritiku ,jos zahvalniji...

Свака част! Не заборавимо и Салета Поповића!