Prijava
   

Spasoje Vlajić

Tvorac svetlosne formule i svetlosne algebre, parapsiholog, numerolog, član fanozne grupe 69, egzorcist, nastavnik iz Žarkova, produkt nesrećnih devedesetih.

Možda ga se sećate ovog simpatičnog brke u belom odelu iz emisija Vanje Bulića.
Čovek je uspeo da svaku reč svojom svetlostnom formulom prevodio u frekvenciju, tj. talasnu dužinu, a boja te svetlosti na neki način karakteriše tu reč.

Uz pomoć numerologije i svojih tablica Spasoje je predvideo mnogo. Uglavnom, skoro sve što nam dolazi sa mrskog Zapada, kad se lepo proračuna ima konačan rezultat 666, znak zveri, što bi reko Spasoje.

Da stvar bude još crnja, neki ljudi iz Generalštaba VJ uzdali su se u njegove parapsihološke moći, tako da je sa još par magova i ozbiljnih naučnika oformljena pod okriljem vrhovne komande ''Grupa 69''. Sebi su prepisivali skoro sve katastrofe koje su se tog proleća 1999. dogodile u zemljama NATO pakta, a o oborenju aviona i da ne govorim.

Poslednji put viđen na Sajmu knjiga kako propoveda okupljenim posetiocima i potpisuje svoje naučno najnovije delo.

Komentari

A koliki su tek debili oni koji ga slušaju i koji mu veruju?

U B.Luci je u toku rata vršljao neki hohštapler, koji je poprilično ličio na dotičnog.
Okupljao je neku grupu poluidiota, na fakultetu na kojem sam studirao, među kojima je bilo i silovatelja i bolesnika i djevojčura-studentica kojima je glavna sposobnost-disciplina bila "raskorak u ležećem stavu".

Te budale su na polju parapsihologije, koje je itekako moglo biti korisno srpskoj strani, napravili kontraefekat. Učinili su više štete nego koristi, špijuna su vidjeli tamo gdje ga nije bilo i to sve zbog vlastite sujete.

Osobe iz vojnih krugova Srbije bi trebale dobro da obrate pažnju i da svoje aktivnosti na tom polju ni u snu ne povjeravaju osobama poput tog hohštaplera.

U svakom slučaju slijedeći put kada ga vidim u B.Luci, prijaviću ga.

Iako, ???, ako je on bio ona faca sto otvori "bocu" na vituelnoj relaciji SMo-Pr, ???

I otkud Svestenikovic tamo, "doletio", poslali ga, sta li ?

Ali za "brndase" ostaje definicija - poluidoti.

Ukoliko dotični samo još jedanput bude viđen u BiH, odnosno B.Luci, biće prijavljen, kao što su prijavljeni debili okupljeni oko njega.
"Debili" organizovani od strane oficirskog šljama poražene i karikaturne JNA.

Debili među kojima je pominjan i Jelić Duško iz B.Luke, poznat pod nadimkom "GOVNAR".
"GOVNAR" koji ima ženu koju drugi "navlače", a onda tako rođenom "zeki" - "zavrne šiju".
I to sve odradi uz pomoć krmačetina iz "Osnovnog svinjca - B.Luka", konkretno uz pomoć "oblaporne krmačetine Ćetojević".