Prijava
   

Splet okolnosti

Jedno malo sranje, koje je pokrenulo drugo malo sranje, zbog kojeg sledi treće malo sranje, da bi došli do malo većeg sranja, da bi još koji put došli do malo većeg sranja, da bi na kraju usledilo big bullshit kao šlag na tortu, da ti jebe majku za sva mala sranja koja si napravio.

Odeš na selo, tačnije kod babe i dede u srbiju, kažem selo, jer moraš obići i babino i dedino selo, odakle su, da se malo odmoriš.Prva greška.
Pošto na selu treba raditi, nema odmora, a pošto, ima šljiva, treba ih skupljati. Pošto se šljive skupljaju ceo dan, džaba ti što si jeo, ogladnećeš. Pošto si u šumi šljiva, gladan, bez hrane ko zna koliko unaokolo, jbg, moraš jesti šljive. Pošto si pojeo gomilu šljiva, jer je stomak bio prazan, shvataš da si napravio ogromnu grešku. Pošto si još u selu a mrak je pao, a ti si se najeo šljiva, moraš u toalet. Pošto u selu nema normalan toalet, odlučiš da trpiš dok se ne stigne kući u grad. Greška, još jedared.
Seda se u kola, ali na pola puta shvataš, da izdržati nećeš, izlećeš iz kola i iza prvog drveta bacaš kenj... papira, bilo kakvog, naravno, nema niko... dalje ne treba trošiti reči.

Komentari

Još kad bi smislio neki primjer sa jebenom gradacijom...
Al' plus svakako ;)

One thing led to another any yada, yada, yada...

(Bull)shit happens more often than not.

Ubacih primer, tastatura me neš kara pa ne mogu da kucam kao čovek. :)