Prijava
   

Sponzoruša

Većina današnjih devojaka, koje su preko nedelje sasim normalne devojke koje nemaju kriterijume, ali preko vikenda postaju marionete svojih polnih organa i magnet za novac, mišiće i veličinu.

Devojka:"Samo hoću jednog osećajnog, pametnog dečka, koji ne misli samo na seks, koji će da me zasmejava i biti uvek tu za mene, nije bitno kako izgleda, samo da ne bude kao ostali koji misle samo na fizičke osobine..."

Sledeći vikend...
poti i kakvu je upecao, mogu da zamislim ako je toliko visok koliki mu je, jedva čekam da saznam! A tek kako je pretukao jednog lika koji me je pogledao, pravi frajer, osećam se t
Devojka:"Jaaaao dušo, znas što sam se sinoć smuvala sa jednim dečkom, znaš kako je sladak, kad ga pogledam gore iskrivim vrat, a tek doleee! Znaš koliki biceps ima, ja se okačila o njega, a on me podigao, i svi njegovi ortaci su nam se smejali, posle su mu nešto šaputali i smejali se, mora da su pričali o mojoj leako bezbedno pored njega! Zamisli igra i fudbal i samo je 5 godina stariji od mene, kaze da sam mu ja jedna od starijih, kako je to slatkooo! A kupio je i nedavno kola, dzip, bmw x5, kaze da jedva čeka da isprobamo zadnje sedište, bicu počastvovana da budem prva koja će ga isprobati, jao znas kako sam srećna, konačno sam našla onog pravog!"

Sledeći vikend...

Devojka:"(kmeeeeeeeeeeee)"

Drugarica:"Šta je bilo?"

Devojka:"A zašto su svi istiiiiiiiiiiii!"

Drugarica:"Šta se desilo, pričaj!"

Devojka:"Šutnuo me jeeeeeeeeeeee! Raskinuo je sa mnom, sinoć se smuvao sa nekom koja je lepša i zgodnija od mene! A nisam stigla ni do zadnjeg sedišta bmw-a (to je sigurno mnogo više zabolelo nego raskid), radili smo to samo na krevetu njegovih roditelja! Zašto su svi isti, svi hoce samo seks, niko ne brine za osećanja!!!"

Drugarica:"Ma biće sve u redu, naći ceš onog pravog."

Sledeći vikend...

Devojka:"A samo hoću jednog osećajnog, pametnog dečka, koji ne misli samo na seks..."

Drugarica:...

Komentari

Ups, nisam video... Prva definicija, neiskustvo... Nece se ponoviti....

Ups, nisam video... Prva definicija, neiskustvo... Nece se ponoviti....

Evo, sklonio sam smajli....

i jedan pasus ti se malo pomerio... :)
ali +

a dobro, nisam dobar u postavljanju ovih definicija, posteri mi idu mnogo bolje.... :)