Prijava
   

Sporedna uloga

Nešto što Bata Živojinović nikad nije igrao. Čak i kad je prihvatio neku epizodnu ulogu pa odglumio, postao je glavni junak bacajući u zapećak čitav scenario i glumce.

Režiser filma "U zmajevom gnezdu": Koga da zovemo za ovu poslednju scenu borbe? Da probamo da angažujemo Batu Živojinovića.

Scenarista: Možeš bilo koga, samo ne njega, moraću da menjam scenario. A i šta ćemo posle sa telom Brus Lija? Čak Noris je pravo rešenje za nas, Bata bi ipak ostavio utisak da je to pobeda partizana, a on glavni junak te pobede bez kog bi sve bilo nemoguće. Pogledaj "Valter brani Sarajevo" , sve će ti biti jasno.

Režiser: U pravu si, Bata bi nam zakomplikovao živote, on nije čovek za sporedne uloge, 'ajde da zovemo tog, kako se već zove, Norisa.

Komentari

Nemoj više o Bati Živojinoviću... Sve je već rečeno jedno 400 puta!

Dok je Bata živ još ima da se priča :)

zapravo postoji...film ''Idemo dalje'', igra Nemca, i u celom filmu ne progovara ni jednu jedinu reč...

Ali si ga primetio,stoga je zapažena uloga. Bata ne mora ni da progovori da bi bio primećen. A na ogavnom nemačkom ne želi iako je scenario bio pun njegovih dijaloga i monologa. To je trebalo da bude monodrama,Batin košmar u kom se pretvorio u Nemca i razmišlja o samoubistvu,jer Nemac je Nemac,makar i u Batinoj koži. :) haha