Prijava
   

Srb

Luka, 15.32:
I siđe Bog sa neba, ukaza se svojim likom i reče: "Evo vam deco moja Srb, čuvajte ga i celivajte ga kao decu svoju, poštujte ga kao roditelje svoje i nosite ga sa ponosom. Daće vam snagu nebeskog naroda, pravednost pravog mučenika i večno mesto nebesko i ljubav nebesku, za vjek i vjekovm. Ne menjajte Srb, ne kudite Srb, i Srb će vas čuvati i bićete jedno sa Bogom".

Matej 11.23:
I ko oskrnavi Srb, stiće ga prokletstvo nebesko i kazna Božija, i njega i seme i zatrće se žetva.

Matej 11.78:
.. pa zameću P gde mu mesto nije. Kunu se u pravopis i od njega prave idola sebi, i ljute našeg presvetog oca. Oprosti im Bože, ne znaju šta rade.

Matej 12. 33
I Bog baci poplave da voda preko glave dođe. I napravi sušu od sto godina, i uništi žetvu. I nastupi glad, i bolest hiljadu godina. I čirevi krenuše da izlaze po licu, i deca da se rađaju sa 5 nogu i dva nosa i gnojnim čirevima na njima. I skakavci napadoše i žive ljude pojedoše. Ljudima poče opadati kosa, pa koža, i takvi po zemlji hodaše sedam hiljada godina. I počeše ljudi da plaču i zapomažu: "Oprosti nam Bože, povede nas pravopis na pogrešan put, oprosti nam".
Bog milostiv beše i reče: "Deco moja, u nebo gledajte, u nebo a ne u pravopis. I biće vaša zemlja i vaša sreća i vaše dobro". Sažali se, dovoljno su patili da opet ne ponove, i dade im još jednom Srb da ga čuvaju.

Pa vi pišite Srpski umesto Srbski, jebo vas pravopis da bas jebe.

Komentari

Hahah, ko li ti je to rekao da ne znaš gramatiku? :D

хахах, до јаја!