Prijava
   

Srbi u očima drugih naroda

Bezumni divljaci sa oboda Balkana. Najveća njihova misterija je zašto većinu okolnih naroda ubeđuju da su Srbi, a istovremeno ih mrze i hoće da ratuju sa njima. Kroz istoriju su voleli da ubijaju svoje istaknute ljude, a i da im kasnije podižu spomenike. Najpopularnije "za videti" u Srbiji su beogradski splavovi i sabor trubača u Guči, gde se Srbi trude nam pokažu koliko su egzotični.

Komentari

Prijatelju, da ti kažem iskreno...normalan prosečan čovek sa zapada pojma nema ni šta je, a kamoli gde je Srbija! Bio sam u SAD i očekivao neke reakcije kao kako smo teroristi, jedemo decu, šta ja znam, ali veruj mi, blage veze oni nemaju o Srbiji...ja volim Srbiju, nacionalista sam(ono što ja smatram za nacionalizam, a ne ,,Ubi zakolji da Hrvat ne postoji'', ,,Cigane iz Srbije'', ,,Nož, žica, Srebrenica''i slične maloumničke stvari), ali moje mišljenje ja da smo mi Srbi malo...pa recimo samo da mislimo da ceo svet samo o nama misli, a mi smo njima u stvari isti k kao i sve druge zemlje...ovde govorim o običnom čoveku. Bez ocene, jer sam i ja imao isto mišljenje dok nisam otišao i video.

Druže, Ameri ne znaju ni sebe da nađu na karti, a ne nas.
Def. je čisto zezanje, ali u svakoj šali...
Jadni su oni koji misle da se Srbija za nešto pita, i da nas neko nešto pita, i što ti kažeš, da misle o nama. Bio sam i ja...i na zapad i na istok, nijanse su u pitanju..

Lab,ako si mu rekao.