Prijava
   

Srbin

Osoba koja godinama sedi u svom zagusljivom dnevnom boravku iz dana u dan gledajuci u televizor. Usao je u kolotecinu. Nezadovljan je svime u zemlji, nezadovoljan je svojim zivotom. Cuti i guta. Kada je prekinuta utakmica lige sampiona zbog skupstine nervirao se, najsmeliji primerci su pozvali rts ili poslali pismo. Niko nije izasao. Uvedeni su porezi na kucne ljubimce, koriscenje mobilnih telefona povecana je akciza i jos mnogo dazbina. Pridruzio se svim grupama na facebooku protiv istih. Napisao je par komentara na internetu. Niko nije izasao. Srbija je pobedila Nemacku na svetskom prvenstvu. Svi su izasli i zaboravili na svoje probleme. Nakon zavrsetka svetskog prvenstva stvari se vracaju na mesto. I dalje niko ne izlazi.

Komentari

Koja jebena realnost!

+ ovo je tako tačno! Pronašo sam se.

(btw nije ti trebao onaj Ganin avatar)

što jes jes...
a sinoć me ortak ubeđivo dam je bilo bolje sa slobom... misim, bilo nam je bolje zezanje, ali bili smo mladi jbgaaa... tinejdžeri koji kurac... šta smo znali osim alkohola, gudre i rejva...
zar ne... zato nas sad bole kurac da izađemo kad nam nešto smeta...

Ma bilo je fenomenalno sa Slobom,u pravu ti je ortak!Tek 99' tad je bilo najbolje,ludnica pucalo na sve strane!

Imaš pils plus (a može i jelen ako preferiraš) za ovo.

Stvar je malo komplikovanija, nažalost, ali si opisao na najispravniji mogući način ono što se dešava.

Глупо до бесконачности, али сам се опет прејеб'о и дао + пре читања

kiler, ajd pokrenemo akciju...najavimo ovde preko Vuke, ima 20 iljadajebenih clanova...zakazemo termin, bilo koji dan i ko god je nezadovoljan bilo cim da izadje u svoj grad, u svoj centar da trubi, vristi, dere se, u tacno odreceno vreme u istom danu...u fazonu

"jebeno mi je svega preko kurca i necu to da trpom"

a, a, a? da vidimo mozda uradimo nesto?...:) =

3% (zvanicno) je ucestvovalo u akciji ocistimo Srbiju, sta ocekujes da bi se sad desilo? Ja sam uvek za.

pa jebi ga..losa im bila kampanja, a i ne volimo da radimo...ovo je bleja od sat vremena, nije rad...krenemo danas a zakazemo za septembar, i to za kraj...tri meseca konstantnog bombardovanja mozgova...a u septembru najstasnije...na svim forumima, na jebenom fejsu ako treba...da vidimo koliko ljudi moze da se trgne...klinci ce dodju, ne moraju taj dan u skolu...naprzimo ih da i nastavnike dovedu..

Dan Nezadovoljstva...eto ga ime...:)

I onda mi nadrljamo ako se zavrsi ovako http://img15.imageshack.us/img15/6959/belgrademcdonaldsattack.jpg :) ne verujem da bi nam mediji izasli u susret... Mada je facebook verovatno najlakse dobiti (naopraviti event), treba nam pokrivenost, svrha i sponzori (majce itd). A rad protiv drzave je jebena stvar (prate nas).

ma nista majce, nista sponzori, samo net...tu su svi na netu...ko nije ima nekog ko jeste...najozbiljnije pocnemo pricu...za pocetak nam treba jos 10 ljudi...posle ce da rastemo bre...:))

Treba nam plan, sta zelimo da postignemo, drzava treba da zna za to sto radimo (mediji), ne mozemo samo da izadjemo i zvizdimo, (seljaci su blokirali puteve) ako to uradimo samo jednog dana bolece ih uvo, tu moramo da prenesemo poruku, dan nezadovoljstva moze da bude pocetak neceg veceg. Cak je jednom prilikom organozovan dan kad se ne kupuju imlekovi proizvodi i niko to nije ispratio. Da li da otvorimo temu na forumu?

moze tema...pa radimo zato sto smo nezadovoljni...zivotom, vladom, skolstvom, politicarima, tajkunima, korupcijom, kriminalom....svime...

jebeno smo nezadovoljni i necemo to da trpimo vise...

mnogo dobra BRE.
+

килер кад отвориш тему јави...ја сам већ почео да врбујем људе..:))

биће журка до јаја...:)