Prijava
   

Srbovanje

Jedan od naših najpopularnijih sajtova, na kome su posetioci kačili tragikomične slike Srbije.Od sredine 2008.godine sajt je zadesila teška havarija, usled nekog kvara na serveru.Pričalo je se to desilo zbog svađe moderatora, međutim, postoji priča da su posetioci uoči izbora vodili neke nedozvoljene razgovore, iako im je bila skrenuta pažnja da to ne čine.
Zato vukajlijaši, pazite koga definišete!

Komentari

da,da,zakuvalo se tamo bilo nesto gadno,tesko da je zbog servera...

bilo bi lijepo da neko ko je upucen u ta desavanja napise nesto opsirnije o tome, jer me je bas zagolicala ta tema...

Jedna od urbanih legendi kaže sledeće:
Sredinom dveiljadeiosme, u trenutku najveće posećenosti sajta, t.j. foruma, server koji je preopterećen usled prevelike upotrebe levog klika registrovanih korisnika, doživljava kratak spoj unutar inteligentnog hardvera, jednom rečju evoluira, probija poznate i nepoznate dimenzije, dokazuje teoriju relativiteta i još neke naizgled sulude pretpostavke, povlači sve registrovane korisnike sa sobom u neslućene dubine vasione, sve do velikog praska. Korisnici potpuno nesvesni svojeg suštastvenog Ja, zauvek lutaju beskrajnim prostranstvima neobjašnjivog, ostavljajući neizbrisivi trag i žaljenje međ smrtnom populacijom na srBskom internetu poput komete na koju se čekalo stotinama godina u prolasku pored udaljene zvezde.
Druga legenda kaže sledeće:
Zabole ih da se smaraju sa seljanom.

To je bio the "Sajt" pre Vukajlije, a onda administratori poneseni slavom, počinju da žive noćnim životom i da koriste turbo-folk droge. Onda se desila Vukajlija.
Kreator ovog sajta čak ima registrovan nalog na Vuki http://vukajlija.com/recnik/autori/35 ,,, Sad im sajt izgleda ko hepatitični pajdoman...
A sve vreme iz senke deluje Parapsihopatologija - forum koji ne gubi na kvalitetu i ne dozvoljava da ga slava pokvari...