Prijava
   

SrBski hevi-metalac

Sorta ljudi koja u sushtini nema nikakve veze sa hevi-metalom. Sretju se po parkovima i oko dragstora. Znak prepoznavanja: dvolitarka piva i (ponekad) flasha rakije ili vina.
Vrlo chesto nose dugu kosu i majice bendova pa samim tim jako podsetjaju na ljubitelje hevi-metal muzike.
U cilju maskiranja i zavaravanja okoline neprestano prichaju o iskrenosti i o tome kako su troo za razliku od ostalih koji su uglavnom gej.

- Brate, nemoj mi te, to su ti bre nu, oni su gej, to nije metal. Dajte bre tu flashu vamo!
- Jesi li preslusao album?
- Ma shta ima bre da slusham, znam bre i ko su i shta su, gde je bre sad ta flasha?
- A koji si album uopshte kupio ili slushao u skorije vreme?
- Braaate, morash biti troo, nema tu foliranja i poziranja, zna se ko je i kako iskren, mani me tih emo i gej fazona - nema tu zajebavanja, alo, vratjaj bre vamo tu flashu!
- A hotjes li sutra na svirku?
- Kakvu bre svirku? Ko svira? Koliko je kova? AAAAAAaaaaaa - boli me kurac da dajem pare tim pederima, znash li bre ti koliko piva mogu da kupim za te pare? Ej, daj vamo tu flashu!

Komentari

voleti alkohol više od glupavih novih (srpskih) bendova i nije tako teško. fora sa je što su konzervativne budaletine. od subkulture koja je u svoje vreme bar malčice provocirala, postali su babe s kokardama koje se zgražavaju nad "emosima" i pojavom da se 16godišnjakinje radije jebu nego da drkaju na dučića i kosovski ciklus.

primer: "A koji si album uopshte kupio"

ču' kupio, nije ovo '81 da plaćaš za album!

fora sa = fora sa metalcima (ne znam gde pobeže reč)

eksploatisan termin, ali primer je skroz lucidan :D

e da, pošto je ovo ipak nekakav rečnik, potrudi se da ispraviš i da ubuduće ne pišeš prvenstveno 'tj' umesto ć, ako te baš mrzi da pišeš ć, napiši 'c'.

za ostala sh, zh, ch, slova takođe.

pozdrav!

Ah ta nepismenost. Ubi nas fejsbuk. Ali stvarno su gay! A o kome ono bese pricamo?

Pismen sam itekako, chak sam radio kao lektor. Ova slova pishem namerno, jer je vetjina onoga shto se pishe ovde vrlo nepismeno.

Albume kupujem i dalje da bih podrzzao izvodjache. Ako ne kradem pizze i cigare po kiJoscima, onda nije red ni da kradem muziku.

Ovde je potpuno pogreshno uvrezzeno shvatanje da se ulaz na koncert i album ne platjaju i da je to vrlo kul. Ustvari je u pitanju seljachki lopovluk.

@Surovi: A zashto ne koristish velika slova? Ako ti smatrash da ne morash da pishesh po pravopisaniju i stavljash veliko slovo na pochetak rechenice, onda i ja isto tako imam puno pravo da smatram da je pisanje stilom telefaksa potpuno u redu zar ne? BTW, hvala za kompliment.

@Diva: Stativa. Razgovor u primeru se ne odnosi na srBski bend, vetj na albume uopshte.

@ h8er - Iako je defka osrednja, primer je razbio koliko je dobar i zbog toga ide palac gore. Ako primer možeš ovako dobro da odradiš, onda ti ni pisanje same defke neće biti problem.

Sviđa mi se kako si odradio onaj deo u konverzaciji, kako je "trve kvlt meNtalac" izbegao priču o kupovini albuma time što je krenuo da pljuje nasumično odabran bend.

Jebeš ti to kada neko mesečno sjebe trećinu minimalne plate (statistički) u Srbiji samo na alkohol (a tu kintu mu daju matorci), a ne može da kupi jedan originalni disk (kad je već po svojim rečima "trve") ili da ode na jednu svirku.

Jebeš pozeraj, kakav god on bio.

Još jednom, palac gore.

Jebeš ti to kada neko mesečno sjebe trećinu minimalne plate (statistički) u Srbiji samo na alkohol (a tu kintu mu daju matorci), a ne može da kupi jedan originalni disk (kad je već po svojim rečima "trve") ili da ode na jednu svirku.

Jebeš pozeraj, kakav god on bio.

Зајк, да сам женско дао бих ти :)))

De si bio lektor, u 3. razredu osnovne ?

Istina, sviđa mi se ovo, zato +. Ali molim te, nemoj pisati tj, ch i slično, jer mi ručak na silu izlazi kada vidim da neko to radi...

- због зиљавих слова и због осредњег квалитета дефиниције,али морам рећи да си у праву.
Колико сам ја могао купити пива досад колико сам ишао на свирке,концерте и слично... А ипак сам решио да паре уложим у карту за неки догађај или неки албум.

koe sranje od definicije. a zar nisi ti jedan od njih? znak prepoznavanja: recimo tj???

@dzankee: Mislish - gde sam bio lektor? U novinama, hvala na pitanju, kao i u jednoj agenciji.

Za tebe mozhe i ovako:
Tvoje - neizostavljivi deo svake ukrštenice.
Ispravno - neizostavni deo svake ukrštenice.
Da ti popravim ostale trazzim honorar.

Svima koji su me lepo i ljudski zamolili da pishem č, ć, š, ž i đ tju se lepo izviniti (ne izvinuti!) i zamoliti da me malo trpe.

Ipak sam ja hejter.

- због зиљавих слова и због осредњег квалитета дефиниције,али морам рећи да си у праву.

Potpisujem...

intelektualna svojina je budalasta buržujska izmišljotina, a koliko je budalasta najbolje pokazuje to ko je jedini ostao da je zastupa odozdo. piraterija vlada, a intelektalnu svojinu bezuspešno štite još samo jalove konzervativne babe za čije su nastajanje najplodnije tlo prevaziđene šatro mladalačke subkulture čiji su pripadnici pre 30 godina dobijali batine jer nepristojno izgledaju, a danas iz zavisti morališu i sole pamet mladim generacijama, sto puta progresivnijim od sebe onda i sad. nisu samo metalci, nego svi ti s gitarama pametnjakovići što ne jebu.

i to nema veze s plaćanjem koncerata.