Prijava
   

Srebrenica

Mesto u Bosni u kom je pre rata zivelo 12 000 stanovnika,a prema pocenama stanovnistva koje tamo zivi (BOSNJAKA) u ratu je nastradalo 26 000 ljudi a za mnogima se jos traga.

Oni su zajebali i Dejvida Koperfilda...

Komentari

Onda ispada da je to pickin dim od zajebavanja Koperfilda u poredjenju sa Olujom iz osmoga mjeseca 1995.Kakva glupa i bahata definicija,Tudjman da je ziv bi te plusom nagradio.

A jesil mozda cuo za priliv stanovnika iz drugih okolnih mjesta zbog srpske agresije??? ajd kad to skontas,pisi definicju,vazi...

А да се мало престане са преувеличавањем једне велике измишљотине као што је Сребреница. Немогуће да у граду у коме је пре рата живело једва 1000 Муслимана, да буде убијено преко 8 000. Једини прави злочин у БИХ је онај над Србима у Братунцу. 'Ајде што се од 500 људи прави 8000, него што се о 4 000 прави НУЛА. И каква, бре српска агресија?! Пошто је Србија, по свим међународним законима, правна наследница СФРЈ, то онда значи да су Срби, тј. ЈНА, бранили своју територију и свака српска војска је бранила своју територију. 1991. и 1992. године су редом фиктивне државе: Словенија, Хрватска, Македонија и БиХ, насилно и незаконито извшиле сецесију и на тај начин су извршиле агресију на суверену СФРЈ. Према томе српске агресије никад није било, било је само хрватске и муслиманске.

Муслимани у БиХ масовно злоупотребљавају Сребреницу. Годинама су у Сребреници гомилали своје мртве, убијене или умрле природном смрћу, чак из западних делова БиХ и говорили да су убијени у Сребреници.

Права и ЈЕДИНА истина је да је УНПРОФОР наредио да се заробљени муџахедини (муслимански плаћеници са Блиског Истока) потерају ка Сребреници и да се тамо ликвидирају. За егзекуцију је био задужен Младић. Пошто је настала паника када је Младић ушао у Сребреницу, многи људи су из страха бежали насумице. На људе су пуцали војници УНПРОФОР-а, а не Срби. то је истина која се крије. Муџахедини су побијени, а у општем хаосу је побијено још око 500-1000 људи. И једна једина људска жртва је много, небитно са које је стране, али се МОРА ПРЕСТАТИ са фалсификовањем историје.

Браво за дефиницију, коме се не свиђа нека иде са сајта. Доста ми је више да сви редом пљују по Србинма за оно што нису учинили, а да ми не смемо да се бранимо.