Prijava
   

Srpkinja

Prema mišljenju mlađih stanovnika zapadne Evrope, a moglo bi se reći i ostatka neslovenskog sveta na planeti, Srpkinja je vrsta Ruskinje, samo što ima veće grudi i oko nje moraš da se mučiš, da je izvodiš na večere, trošiš pare na izlaske, a na kraju opet nema garancija da ćeš se omrsiti. Strancima srpski jezik zvuči kao ruski, uostalom kao i češki, poljski, slovački, makedonski, hrvatski, bugarski, … sve je to njima isto – tomejtou, tomatou.

Sve te prelepe devojke koje izgovaraju, njima tako seksipilna dva slova, DA, DA, DA, …
Svako žensko biće koje potvrdno odgovara sa milozvučnim DA, to je Nataša, bila ona Srpkinja, Ruskinja, Makedonka, Ukrajinka,… sve su one u njihovim očima i ušima Nataše, oćne prelepe ruske Nataše. Naravno, nisu sve Ruskinje lake, ali su skoro sve lake uglavnom Ruskinje. Etiketa im je zalepljena i tu nema nazad.

: Ibiza, plaža, palme, more, sunce, gomila napaljenih mladih pripitih Engleza, Nemaca i Holanđana, čiji se senzori pale na “DA”. :

Jelena: …. da, bre, ostaćemo na plaži još sat vremena, pa idemo da se spremamo za večeras. Vidi, Milice, kako te gleda ovaj ružičasti Englez.
Milica: Koji? Haaa, ‘nači fuj.
Englez: Hello, Natasa, hnjo, hnjo, hnjo … How much for one night?
Jelena: How much ti je mama, jebo te Vladimir Putin u dupe pegavo. We’re not prostitutes and we’re from Serbia not Russia!
Englez: Oh, sorry. I wanted to invite you to our yacht tonight, but …
Jelena: Yacht? Oh, where are you from? :široki osmeh:

:Na jahti se te večeri bogato jelo, pio se šampanjac, izvuk’o se i po koji lajn, đuskalo se i … ništa više od toga. Ne bi one nikad sa njima. Provod, jahte, to je sve prihvatljivo, ali dalje ne … mada možda, ako bi se baš, baš potrudili, ako bi ih svake večeri zvali, … Ipak ne. Dobar provod, može uvek, ali za nešto više … zahteva to truda i vremena, pa da se razvije emocija. A možda ipak bi, ha? Ili ne?:

Komentari

+++
ako ovo devojka napisa...svaka čast

Значи, Ибица... :-)
Пропустих ово мало пре...! Овај фазон предрасуде потиче из тешке глупости, али добро, знамо ми разлику, довољно је... :-) +++

E, moj Niko, oni ne znaju :D

Да, њима је само: "Рашн? Дај пуси!" :-Д

majke im ga ružipičaste! izvinite,molim vas. +++

To, Boki :D Niko, njima samo alkohola i to sto ti kazes! Odma, ono, daj znam da imas :D

Usrao si zadnjim redom, ali ipak + ! :D

Iznenadićeš se, ali strancima srpski najviše liči-zvuči na turski, a ne na ruski, provereno :)
+

Не памтим кад сам остао оволико збуњен након што сам прочитао неку дефиницију. Сад да ме пита човек шта сам читао, не бих знао да му одговорим.
Можда зато што нити сам Рускиња, нити Српкиња, нити женско, нити сам се возио јахтом... Ништа.

Naravučenije- plati kurvu! Hnjohnjohnjo! +++

Srpkinja je vrsta Ruskinje, samo što ima veće grudi

БгБ, Српкиња на Ибици опааааааааа :)))

:Na jahti se te večeri bogato jelo, pio se šampanjac, izvuk’o se i po koji lajn, đuskalo se i … ništa više od toga. Ne bi one nikad sa njima. Provod, jahte, to je sve prihvatljivo, ali dalje ne … mada možda, ako bi se baš, baš potrudili, ako bi ih svake večeri zvali, … Ipak ne. Dobar provod, može uvek, ali za nešto više … zahteva to truda i vremena, pa da se razvije emocija. A možda ipak bi, ha? Ili ne?:

O ovome sam ti pre govorio, o ovakvim tekstovima (delovima istog) nad kojim prosto sednem da se zamislim. Pra'o filozofski, al' bez proseravanja. Još od devojke. Svejedno sam udario plus i omiljeno, ali zbog ovoga naklon.

U jebo te Bejbe konačno napisa nešto. +

Koliko je ovo sjajno napisana defka +++

Hvala svima i pozdrav sa pomenute destinacije :*

Bravo, baby! Vidi da se malo češće update - uješ! :*

":Na jahti se te večeri bogato jelo, pio se šampanjac, izvuk’o se i po koji lajn, đuskalo se i … ništa više od toga. Ne bi one nikad sa njima. Provod, jahte, to je sve prihvatljivo, ali dalje ne … mada možda, ako bi se baš, baš potrudili, ako bi ih svake večeri zvali, … Ipak ne. Dobar provod, može uvek, ali za nešto više … zahteva to truda i vremena, pa da se razvije emocija. A možda ipak bi, ha? Ili ne?: "

- To je ono sto Srbi misle, a istina je da upravo to vazi samo za Srbe, stranci dobijaju cavku na keca, i to bez jahte, takodje provereno svojim ocima.

Ovo jebe na nekoliko nivoa.

+

Nataša... Zbun od imena.

A možda ipak bi, ha? Ili ne?

Neke "Nataše" uopšte nisu bile u dilemi pa su se bogato udale. Iz ljubavi, naravno!

Vidi ga i otkačeni tu. Preslabo si bre aktivan, čoveče!

Imam obaveza više nego što sam u stanju da odradim. Opet, kao svaki odgovoran zavisnik, navratim kad god imam nekog lufta.

Ја уопште немам дилему дал се јебу.

Hehe mene sto sam "rashan" izvuklo u Pitsburgu od pljackanja na ulici. 9 uvece ja cekam kolegu (isto Srbin) da me pokupi ispred hotela da picimo u dgra, sve pusto, ja pusim pljugu, prilaze dva crnca, merkaju me jedno 5 minuta i kao pridju mi i satro jedan mi trazi cigaru. U tom trenutku me zove kolega, ja podignem prst kao da sacekaju trenutak dok se javljam i dreknem kao budala u mobilni "De si do sada majku ti ludu? Hoce neki majmuni da me jebu na ulici!". Obojica kao opeceni se samo okretose i jedan izbaci tihi komentar "God damn Russian, fuck this man" i odose. Samo se pravis Rus i boli te kurac. Ruska mafija konza! :D

Koje sranje od definicije ajde idi kuvaj ručak

Ово на крају- хоће, неће, ипак хоће, а можда неће- опис мог сексуалног живота.

ne volim ove dosije iks krajeve, jel se jebale kasnije ili ne, to mene interesuje.

je mene majka rodila

kako ne sine, pusti ti ibizu, kad dodju u CG mislim da ova defka ne pije vodu..hihih 3:)

@Manijak, jok ti si se jebao, ovim nasim kuravama gace same spadnu kad se popnu na jahtu, to je zeljno svega...

đuskalo se i … ništa više od toga

Ma koga vi kurave farbate? :) Ne da je bilo, nego je bilo NA KVADRAT, alo bre, pa nismo deca...

Jebo si mu kevu :D

И онда је мрмот завио киту у целофан. Дају Турчину на кеца, живео сам тамо :(