Prijava
   

Srpski film

Horor u kome ćete više puta videti golu gujscu Srđana Todorovića od svih naših filmova zajedno.

Bora Todorović srećom nije mrtav pa se ne prevrće u grobu, al je Srkiju verovatno zvekn'o šamar iz ramena ako je odgledao film.

Komentari

Najbolesniji film koji sam pogledao! Hteo danas da napisem defku, ali me mrzelo :D

„Живот и смрт порно банде” је још луђи филм, барем мени. Иначе, плус за дефиницију.

gledao sam dosta bolesnih filmova, ali mi je ovaj ostavio do sad najbolesniji utisak. cuo sam da je zivot i smrt porno bande lud, nisam ga gledao jos. ima film americki koji se zove Ken Park, takodje mnogo lud i bolestan, ako nisi gledao, nadji obavezno ;)

golu gujscu Srđana Todorovića

O gigantskoj močugi da ne govorimo... :))

Imate li link za onlajn gledanje?
Mrzi me da tražim, a čuo sam neke pričeo tom srpskom, jebem li ga, filmu.

ma to je fotomontaza verovatno :D

Погледаћу. „Живот и смрт порно банде” можда није толико мрачан као „Српски филм”, али има сцена кад лик (транџа) блајви коњу... Болешчина. Нећу више да ти откривам, погледај филм, има га на Пајрат Беју. :)

@ toba-cco

imas na youtube-u iz 11 delova ceo film. ja sam tamo gledao.

udri tata cepaj tata cika vukmir snima...boles'

Odgledao sam. Ništa specijalno, da je njihov a ne naš bio bi teško sranje, ovako, samo sranje.
I dalje tražim horor, pravi horor.. Saw kolekcija nije loša, ali, previše su usrali sa delovima, videli da mogu da uzmu pare.. Komercijala, loše.

Eto. :)

http://xtshare.com/humancheck.php?Id=37012 Ovo je link za online gledanje "Srpskog filma". Pod uslovom da gledam hjuman. xD Nisam stigla da ga odgledam još uvek.
Toba-cco, slažem se, većina horora su predvidljivi stoga nezanimljivi. Meni se recimo sviđa prvi, stari Omen, pogledaj ako nisi :)

toba-cco
Moja topla preporuka:
1.House of 1000 corpses
2.Devils rejects
Tim redom jer su povezani
ENJOY!!

toba-cco brate ovaj film je bolestina i ne svrstavam ga u horore jer se nisam ukenjao u gace vec sam se zgrozio za citav zivot,a tebi ako jebanje novorodjene bebe,ugusiti zenu tukijem a pre toga joj izbiti svaki zub,jebati zenu i odeseci joj glavu i pritom nastaviti sa coitusom,jebanje sopstvenog deteta itd. ja ne znam kako su i zika i sergej pristali da rade ovakav film,a stvarno su gotivni glumci...

ha. gledao sam i mnogo bolesnijih stvari, ovaj film je samo mnogo losh i glup. ako hocete da napravite dobar film, a da provucete sve one "bolesne" scene, scenario mora da bude jako inteligentan. da se, npr, bavi nekom teshkom psihologijom ili da dovodi gledaoca u neku veliku dilemu.
ovako, film nema na shta da se osloni, nema ni jednog upecatljivog lika, citat,...
da ne pricam da je gluma uzas neubedljiva. produkcija, kao, vadi stvar, al je film govno u globalu.

ako neko zeli da odgleda dobar film sa bolesnim scenama, moze da pogleda kad jaganjci utihnu, koji je totalni klasik. fon trierov antihrist je cak i bolesniji i vise vuce na ovu stranu srpskog filma, samo je mnogo bolji, jer ima neku poentu, do koje se ne stize odmah i lako. da ne pricam da charlotte gainsbourg glumi savrseno.

fon trierov antihrist je cak i bolesniji i vise vuce na ovu stranu srpskog filma, samo je mnogo bolji, jer ima neku poentu, do koje se ne stize odmah i lako. da ne pricam da charlotte gainsbourg glumi savrseno.

Тај рад.

slazem se sa vulzom film jeste teska bolestina al jeste ono sto se desava kako u srbiji tako i u svetu pogledajte novine su prepune crne hronike onim cinovima koji se desavaju na filmu i ako se shvati kao metafora uvidecete da je ovaj film jedan od najzescih kritika naseg i svetkog drustva

da se ne ponavljam ovo je moj komentar na jednom posteru to sto neki shvataju bukvalno ovaj film to je nesto drugo al ako se shvati metaforicki govori o nasoj stvarnosti

da se ne ponavljam ovo je moj komentar na jednom posteru to sto neki shvataju bukvalno ovaj film to je nesto drugo al ako se shvati metaforicki govori o nasoj stvarnosti

sve sve, al posle ovoga ce porsti broj pedofila i nekrofila, eto radi fore... a i moglo je to malo suptilnije, ispali bi umetnici, a ovako sam i ja nesto mogao da uradim...