Prijava
   

"Srpski film"

Dugoročno kontraceptivno sredstvo.

Zamislite da odete u najozloglašeniju umobolnicu.
Dođete kod najgorih seksualnih delikvenata.
Nemojte da ih pitate šta im je najgore ikad bilo na pameti! Ne!
I oni bi ovako nešto sakrili! Nego da im uđete u mozak i vidite ono čega se oni stide da pomisle, a ne da urade! E, scene iz ovog filma su gore od toga.
Ako se odričete seksa na mesec i više dana, pogledajte ovaj film.

Komentari

Судећи по оценама људи те нису схватили...мисле да си хтео да кажеш на српске филмове уопштено а не на ону болештину од филма... а и јако мало људи је гледало тај филм...хвала Богу...наопако да то наша деца гледају...

Од мене + ко кућа...

@ nmcyber - ta naša deca gledaju svakakve strane horore. Mnogi od njih su morbidniji od "Srpskog filma".

nmcyber- ja sam devojcica ...(sad bi ovde trebalo da stoji smajli, al' vidim da ga ne vole)
upravo sam zato stavila pod navodnike da bi ljudi shvatili da se odnosi na dotični (ne d'o bog bukvalno) film. a što se tiče ocena... nemam problem sa tim. fala na plusčini!

ZycloN- očigledno da ga nisi odgledao

"Srpski film" nije horor, nego teski psihic

Film je glup.
Bolestan je, ali ne toliko.
-

@muholovka ako ti to nije bolesno, onda stvarno... sta je tebi bolesno?!

@ femina sapiens - jesam, i to dva puta. Razočaran sam filmom, jer sam očekivao neko kul avangardno filozofiranje, onako kako Romero to radi, ali sam bio uskraćen za tako nešto. Par scena je bilo dobro odrađeno, ali je kranji rezultat svega toga - morbidno/banalna pičkoperina.

ZycloN
@ femina sapiens - jesam, i to dva puta. Razočaran sam filmom, jer sam očekivao neko kul avangardno filozofiranje, onako kako Romero to radi, ali sam bio uskraćen za tako nešto. Par scena je bilo dobro odrađeno, ali je kranji rezultat svega toga - morbidno/banalna pičkoperina.
-imaš like za ovo, ali... nadala sam se da se bar po pitanu ovakvih scena mišljenja neće mnogo razlikovati... po meni su ovo najgore scene ikad snimljene. jedino što im ublažava "jačinu" je to što je u pitanju gluma.

@Zekonja - ne drami..
slazem se sa Muholovkom, film jeste bolestan , ali ne toliko, u svetskoj kinematografiji postoje dela koja na svaki nacin nadmasuju ovo.
@femina - scene jesu, u odredjenim momentima, srednje zalosne.. jedine iole dobre su dijalozi izmedju Sergeja i Srdjana.. ono sto mi nije jasno je sta 2 glumca takvog kalibra rade u ovom filmu ( P.S. tesim se da nije samo kinta u pitanju )

@Rallphy - možda je baš to u pitanju. Možda je scenario filma u prenesenom značenju realnost ovih glumaca? Pristaju na sve i svašta zbog para? Ako ništa drugo, ovu ideju bi mogli da iskoriste kad krenu negativne kritike za njihov izbor filma u kom glume.

hmm.. izuzetno zanimljivo razmisljanje, i veoma realno, svidja mi se.

Umem da smislim nesto pametno kad sam inspirisana... hehe! Hvala tebi...

Српски филим је само један у низу филмова који има за циљ да Србију и нас представи као дивљаке....има страних филмова и горих...али се не сећам да се зову ни по називу државе ни по називу народа... овако нешто је срамота...

:) nema na cemu, molim i drugi put !

@nmcyber

reci koji je gori, hoću da ga gledam.

@rallphy a daj reci mi koji su to gori? bas me interesuje...