Prijava
   

Srpski reperi mlađi od 18 godina

Urbani umetnici. Osim neponovljivo glupih pseudonima, imaju i krajnje neinteresantne tekstove i pesme. Svaki ''reper'' ove generacije je rođen u getu, nema love, najgore mu je na svetu, roditelji mu se razvode a on mora da radi neki šugavi posao posle škole kako bi umesto njih plaćao kiriju za sebe i svoju mlađu sestru.

A kako je u stvari!

On se smorio jer ga je odbila pedesettreća riba po redu, pa seda za komp, pušta nešto od Eminema (u gorem slučaju Ikac, Vanki, Juice...) i kreće da prepevava istu pesmu... Malo meša reči, dribla ritam i voila! Napravio je novu nadu da će baš njega zapaziti bogati muzički biznismen. A onda se keva prodrala iz kuhinje da prekine da više igra taj jebeni Kaunter strajk, i da skokne po novi Feri. Ćale se dere ispred TVa da possle pokosi travnjak. A mlađa sestra mu se ni ne obraća jer se ponovo igrao (masturbirao?) sa njenim barbikama.

Komentari

druze ovi na kraju nesto i smuvaju i to sve dobre male ribice, jbg na to se sad loye klinkice,, ako neces da zaostajes ti gitaru u ruke i cepaj :)

Nije tačno. Srpski reperi mlađi od 18 godina su sušta uprotnost ovome što si napisao. Svi kopiraju Američke crnce, svi imaju kurve, kola i pare, a u stvari drkaju na BBW porniće po ceo dan.

šta su bbw pornići?

inače, plus za defku :)

Лемаја, узе ми питање из уста.

Svakim danom naucis nesto novo!!!

aaaaa... hvala matafaka! :D (joj bre ono je boles'!)

pre drkaju na MILF jer su vezani jos za kevu :)))

Ma BBW bre!! mada Bukake je inspirativan...ahahah :)) Bravo za defku...nailazio na pun kamion takvih likova...da im cujes tekstove, a kad nudim pivo - ne piju, cigareta - ne pusim, o dzici da i ne pricam...morace da ode pod omiljeno..

Hvala na razumevanju, dragi ficko lol.

Nema na cemu druze:) Keep thinking and writting:)