Prijava
   

Šta je žena bez fotografije?

Još jedan zakon prirode, nepodjebiva činjenica, suza u oku i niz batak koju muško ne razume.
Ma čime da se bavi, pa makar to bilo kukičanje u manastiru, nećete uspeti da obuhvatite njen talenat svojim čulima, niti da uživate u njenoj lepoti, ukoliko ona nema neretko ceo spektar profesionalno urađenih fotografija.
Što heteroseksualac vidi kao lepu i privlačnu ženu se ne važi, niti je on sposoban da to vidi, a kamoli da spozna druge njene kvalietete, dogod jedan profesionalni gej fotograf, emocionalan i empatičan, osetljiv za suštinu njenog bića, to ne uspe da predstavi svojim fotkama.
Razlikuju se i fotografi i žene, pa samim tim i fotke. Ali poenta je uvek ista-ako sam neslikana profesionalno, zar i tad postojim?

-Dušo, prelepa si mi..
-Ćuti, sačekaj da vidiš nove fotke što mi uradio Vladislav..
-Pa, dobro valjda vidim i sad da si lepa..
-Ma...ne vidiš ovako, uživo..videćeš na fotkama..
-Čekaj, bre, nenormalna ženo, ne trebaju mi valjda gej fotke da bi ti udelio kompliment?..
-Uhh, kol'ko me nerviraš!!! to je k'o onda kad si rekao da lepo pevam a nisam još napravila fotke za album! Kako vi muškarci ništa ne razumete!!!!

Komentari

Феноменална!++

Стори оф мај лајф *

ŠTA JE TESNIS BEZ ASOVA? ŠTA JE PJESMA BEZ BASOVA?

+

Pa jeste, ne kaže se za džabe "Lep k'o slika".
+++

upravo. al' bi trebalo da se kaže i peva/slika/piše itd k'o slika, pošto se često zapitam da l' iza tih profi slika ima još nešto..
mada važi i za nas "obične":)

Hm, imaš recimo onog Milićevića (Dejana) koji je uspevao da na fotogrtafijama i spotovima i od najlepših žena da napravi akrepe...ja bi gejevima zabranio da se bave fotografisanjem

Sve njegove kreature liče na Cecu. Čovek je opčinjen.

Ama, nije, jednostavno je gej. To ti je ko da teraš nekog karnivora, lava ili kurjaka da fotografiše jagode i južno voće.

ahaha..jeste stvarno je jednostavno drugačije..al' bi se tek desila katastrofa kada bi muškarčine pravile fotografije za albume, knjige itd..:)
zamislite samo na jednom omotu crno bela slika autorke iz profila, glave blago sagnute napred, puštene kose tako da se vide samo uglovi očiju dok ona gleda kroz prozor na prometnu gradsku ulicu-oslikava setu koja proizilazi iz njenog neprolaznog osećaja usamljenosti u ovo brzom vremenu u kojem ona pokušava da se drži nekih "prošlih" vrednosti bla bla bla. ..
na drugom omotu slika ogoljenih guzova sa jednim svežim ugrizom muških zuba na jednom, i otiskom karmina u obliku poljupca ženskih na drugom guzu-oslikava da je fotograf tog trenutka razmišljao o trojki sa autorkom i svojom devovojkom i da su mu fetiš dupeta.