Prijava
   

Stereotipni glumci

To je ona vrsta glumaca koja zapocne karijeru sa jednom ulogom i citav zivot glumi to isto.To su obicno glumci koji glume neke tabadzije,nasilnike i sl.U taj profil glumaca se uklapaju Zan Klod Van Dam,Stiven Sigal,Brus Li.Njihova glavna karakteristika je da,u sustini ,oni ne znaju da glume,nego glumataju,dok se akcenat baca na njihove pokrete i tuce.
Iako nisu bas neki glumci,ovakve osobe imaju i neke stvari koje ih cine jedinstvenim i neponovljim.
Stiven Sigal je poznat po svom trcanju,tj.trci kao pickica koja se nazdrala rasola,pa se usrala na putu za wc.
Van Dam je poznat po svojim pederskim frizuricama i pokazivanju svog misicavog tela,odakle se mogao izvuci zakljucan da nije bas sasvim strejt sto se tice seksualnog opredeljenja,posto su njegovi filmovi namenjeni , uglavnom muskoj populaciji i nijednom zenskom bicu koje drzi do sebe,njegovi filmovi nisu zanimljivi.
Brus Li je poznat kao vecito zajebani kinez koji je u stanju da prebije citavu brigadu ljudi,samo zato sto ga je jedan od njih mrko pogledao,a jos kad mu ubiju porodicu,devojku....kuku lele....!
Bata kameni je veciti statista u domacim filmovima i oduvek je glumio neku sirovinu,tabadziju,mandova i najvise je izgovarao dve do tri recenice po filmu.Glumac nikada nije postao!

Lista bi mogla da bude podugacka ,da me ne mrzi da pisem.Glumci kao sto je Van dam i Sigal postaju popularni zahvaljujuci industriji koja je spremna da ulozi ogromne pare u djubre od filmova i na taj nacin ih opere,inace bili bismo postedjeni gomile glupih filmova,koji ne vrede ni za kurac,jer niko ne bi imao racun da ih snima.

Komentari

Nikola Simic,Bata Stojkovic,Danilo Lazovic...
Ali ipak su oni jedni od nasih najbolnih glumaca.
+

Istina,ali oni su bili glumci i to jako dobri,a Nikola Simic je vljda jos uvek....

Stalonea ne bih ubacio u ovu pricu,zato sto i pored stereotipnih uloga on zna da glumi i njegovi filmovi iz 70' i 80 su mahom remek dela.

Ne znam da li ste gledali komediu sa njim,iz 1991. Baš se potrudio,mogu reći da me je lik prijatno iznenadio. http://www.imdb.com/title/tt0102603/

„ Oscar ” , aaaaaaaaaaaaaaaaa, volim taj film... Ne dirajte Stalonea...

Vala baš!!
Vazda mi izgleda kao da oni i ne glume.