Prijava
   

steroid boy

Momak koji iako po građi pretenduje da bude novi Švarceneger, nema snage da uradi 10 sklekova tj. slab je kao ______(dopisati po želji).
Nema ništa bez redovnog treninga, ta hemija kojom se kljukaju moze im doneti samo dugotrajne zdravstvene probleme i kratkotrajno zadovoljstvo svojim telom i mišićima.
Ako već nemaju vremena za vežbanje u prirodi, teretana (bez tih silnih tabletica i MUTANT MASS šejkova) je sasvim dobra alternativa.
Što pre to shvate, to bolje po njih.

Svi mi znamo bar jednog ovakvog, ali se većina plaši da im ovo kaže u lice, iako je na kraju krajeva ovo jedan dobronameran savet, bez skoro imalo zavisti u njemu...skoro :)

Komentari

O čemu ti pričaš? Stvarno misliš da čovek koji uzme preparat koji se daje trkačkim konjima ne može da uradi 10 sklekova?

Mozda je slab nakon prestanka delovanja steroida, ali za vreme koriscenja sigurno nije. Pa ne zovu se dzabe steroidi, majku mu!

Verovatno je ovo sa 10 sklekova bio previse banalan primer, jer i deca u osnovnoj mogu uraditi toliko, ali svakako je poenta u tome da steroid boys, iako trose po nekoliko soma dinara mesecno na ta sranja, i dalje imaju mnogo losiju kondiciju(fizicku spremu) od ljudi koji se redovno bave sportom i treniraju u prirodi.

Znam jer sam licno bio prisutan bezbroj puta kada takvi pokusavaju vezbati, ali eto, ne mogu uraditi mnogo zgibova jer ih boli njihov masivni biceps, a ne mogu ni istrcati dva kruga jer su list istegnuli.

Nije da su slabi, daleko od toga, ali placaju previsoku cenu( ne gledam samo materijalno), za nesto sto bi mogli postici uz samo malo rada i truda.

Uz mnnoooogo rada i truda, i to samo jedan deo. Nikada, ali nikada, čovek koji vežba bez upotrebe hemikalija ne može da izgleda isto kao onaj koji ih koristi. Uopšte se ne treba time zanositi, ali sam izgled i ne treba da bude cilj zdravog načina života.

o cemu se govori ovde? steroidi su jedna stvar, suplementacija (whey, kreatin, bcaa, dekstroza) druga stvar.
apsolutno nikakvih posledica po zdravlje ne mogu imati suplementi ukoliko se uzimaju po uputstvu.

sad ocekujete da ja nesto kazem :))

necu da trosim reci....

i svinje se tove pa ne idu u teretanu

da, ima i takvih slucajeva.