Prijava
   

Stezanje kaiša

Novi set ekonomskih mera Vlade Republike Srbije a sve u cilju što bržeg prevazilaženja ekonomske krize.

Komentari

E dobar izraz. Kako se seti. :D Uz "šesti i sedmi stepen štednje", najzanimljiviji (i najtužniji) koji se koristi...

poruka autoru:

Želim da naglasim da mi nikako nije bila namera da uvredim,povredim ili oštetim korisnika "darth vader" ovom definicijom na istu temu:
http://vukajlija.com/pritezanje-kajisa/150826

Ovom prilikom bih takođe da naglasim da definicija nije nastala kopiranjem,već kao proizvod nekih mojih (početničkih vukajlijskih) grešaka:
-prva greška,neadekvatna pretraga definicija na sličnu temu, izvinjavam se,
-i druga, možda veća greška,moje korišćenje prilično jednostavnog logičkog metoda za formuliasnje definicije prosečnog kvaliteta,a u cilju izražavanja svog revolta na istu temu. Konsekventno, definicije liče.

Ako ćemo objektivno, definicija autora "darth vader" je na neki način elegantnije sročena, dok joj sa druge strane fale detalji slikovitije ironije, što moju definiciju čini dobrim suplementom definiciji gore.
Lično,da mi se slično desilo,iako nisam siguran kako bi reagovao,mislim da bi me bar ohrabrilo,da vidim da je neko identifikovao isti problem i na sličan način skrenuo pažnju na njega. Ili to,ili bi mi bilo svejedno...

Na kraju, ukoliko će se korisnik "darth vader" bolje osećati (ili šta god već), neka se obrati moderatorima i prosledi im ovu moju poruku u kojoj dajem punu saglasnost za brisanje moje sporne definicije...