Prijava
   

Štiklice/platforme

Ma koliko su devojke sexi u njima, štiklice i platforme su sprave za mucenje zenskog tela. Kad devojka obuje visoke stikle ili platforme a da pri tom ne zna da hoda na njima to deluje vise jadno i žalosno nego sexi. Kada ih vidite kako hodaju iskrivljene u oblik upitnika, ili koračaju kao na štulama trpeći bolne žuljeve i otoke na stopalima. Vrhunac te parade je kada nezgodno stanu, uvrnu stopalo pa sve onako doterane padnu po sred plocnika koliko su dugacke. Vredi li slomiti nogu ili iskriviti kičmu čerez lepote?!

Komentari

Platforme su inače mnogo udobne.

al' ajde,+ je.

E al' kad vidis onu sto ume da hoda na stilkama...

Platforme su stvarno iznenađujuće udobne, moram da potvrdim.
A za cure savet-kad hodaš na štiklama, ne ubadaj nego neka ti noga klizi. To je profi savet i videćete da ćete odmah da prometite koliko vam olakšava stvar:)

Liblet, može prevod na prostonarodski jezik?
:)

ja znam ribu koja u okviru terapije za kicmu nosi stikle,par sati dnevno, prepisano od strane lekara, fizionecegagod...

Zensko sam, znam ja dobro sta je to... A prosle nedelje se zena strovalila ispred mene, klizeci na udobnim platformama. Mali kamicak i sjebes se, na platformama.

Balthazar, nemoj da ciljaš da zakoračiš držeći nogu pravo,i da ciljaš da staneš celom nogom kao da se plašiš da ćeš da padneš-onda se hoda onako klimavo i stvarno je velika verovatnoća da ćeš da padneš, nego bukvalno zakorači tako da ti noga klizi napred lagano i videćeš koliko je lakše.
Dakle, samo opušteno:)