Prijava
   

Stojko

Mnogo zena je zaljubljeno u njega, a i poneki muskarac. Pre performansa navlaci obicno svoj uzak kostim. Najbolje se snalazi u vlaznom okruzenju- tada klizi sa lakocom i gracioznoscu. Nije tako veliki, ali mu je tehnika izvrsna. Kada on nastupa imamo problem da dodjemo do daha. Neretko posle prepricavamo sve opisano u detalje. On voli da se uprlja. Voli i sto vratolomnije izvodjenje. Ne uspe bas svaki put da obrne tri puta, ali se trudi. Kada svrsi drugi nije nezadovoljan. Vezbanje traje satima, kada je sam, daleko od ociju javnosti. Ponekad ima gustu crnu kosu i zene uzbudjuje pomisao o provlacenju prstiju kroz nju. Ponekad je i celav. I muzikalan je takodje.

Elvis Stojko, kanadski umetnicki klizac, poreklom iz Madjarske.

Komentari

zagorelost je mnogo zajebana stvar :P

Hahahhaahahahahahhaha:)))) nije to u pitanju, samo sam otkrila ovog coveka i jako mi se svideo:))

Изазива халуцинације :))

''Nije tako veliki'' a neki i jeste xD

Inace ako biste citali njegovu biografiju nasli biste svaki detalj:))) Visok je 1,70, voli dirt biking, imao je gustu kosu, a sad je celav, otpevao je jednu pesmu na necijem cd-u, na Olimpijskim ove godine je bio sudija i tvrdio je da je vratolomnost vaznija od umetnicke strane, jednom je zavrsio drugi i bio je prehepi, tako da sam sve obuhvatila:) To sto ste vi perverznjaci- vasa stvar:)

Vidjeh gore u definicijama naslov tvoje, al' prije nego sto je procitah napisah jednu. Sad sam shvatio da sam napisao otprilike isto sto i ti :)

Inace: genijalno! :) +