Prijava
   

Stole Vole

Covek koji je preko telefona bio izmaltretiran vise nego bilo ko na Zemaljskoj kugli. Dve godine su trajala maltretiranja dok covek nije otisao u zatvor i cak ga i odatle zvao. Cak se prica da je od toga Stole i umro, sto nije tacno. Covek je dan danas ziv!

- Stole Vole (grok)
- More je*em li ti familiju i seme i pleme i sve ti u p***u je*em! Je*em ti familiju i dete od kilo! Od kilo ti dete je*em! Sto si bre takav? Nemas nikakvo covecanstvo, nista...
- AHAHAHAHAHAHA!
- Smesno ti? Je*em li ti familiju i oca i brata i kuma i sve po inventaru i kako ti se ko prezivlje, jel znas?
- (dobacuje zena) Ljubila mu majka kure kad je bio mali!

Komentari

Stole je neki deda Stojan iz Velikog Šiljegovca kod Kruševca. Čiča je 1937. godište. Navodno, taj što ga je zajebavao se nekada zabavljao sa Stoletovom ćerkom pa su ostali dobri i viđali se i posle ljubavisanja. Video je da je Stole plodno tle za zajebanciju i opičio. E sad, kad god je Stole ugrađivao lovca, ćerka kaže ovom njenom u poverenju i ovaj se primiri. Stole ukine lovca, ovaj opet krene.
Opet navodno, Stole je popio i kaznu zbog psovanja na sudu, tokom suđenja ovom dripcu.
Meni lično je bilo smešno svedok nisam čuo da je Stole čiča '37. godište :(((

Da se razumemo, vidim da je posle mog komentara pao minus, ja sam dao plus :)

Stole nije umro... ja sam iz Velikog Siljegovca... ziv covek bre

Haha, e, pozdravi ga. Sad cu da ispravim ;)

ладно се јавио лик из Великог Шиљеговца и реко да је Столе жив...

... и то се регистрово на сајт да би демантовао наводе о Столетовој смрти!

хахахахахахаха

Pozdravi Stoleta i... ko je na fejsu aktivan, neka otvori neku grupu obozavatelja, pa da mu odemo u posetu. :D

Ja cuh pricu da se sudio sa tim tipom oko necega Stojan pa ga je nesto zajebao, a ovaj mu posle to vracao natenane.
Inace, najjaca glupost koju sa cuo u vezi sa njima je glasila ovako ,,Ovaj je zajebavao Stojana pa je otis'o u zatvor a Stojan u ludnicu. i jedan poziv odande je iskoristio da pozove kog drugog do Stojana (epizoda ,,Stojane, sapunjas li macora?'')
Svejedno, jos ne mogu da poverujem kako su uradili ono sa pismom sa paketom iz Engleske. Ovaj ga prespojio umesto poste do sebe ili sta vec, ali da je opasna fora, jeste. Jadan Stojan.

@VRock:Pa, nije to jedan isti Stojan.Jedan je iz Siljegovca, i on ima cerku, i njemu grokce anonimus u slusalicu.o njemu i autor definicije pise.Sa druge strane postoji neki stariji Stojan, penzioner,(poznatiji kao Stole majmun) koji je maltretiran tri godine, ali je samozvani Balkanboy prestao da ga zove kada je pocelo da ga maltretira vise njih.Njemu je slao pisma, knjige, casopise, i sta sve ne.

Столе сад има сателит.

е, умро Столе пре 2 дана :(((((( информација 100% тачна.....и ја сам из Шиљеговца....