Prijava
   

Stranci

Ovako nazivamo sve strance nebitno odakle oni dolazili, ali najviše one koji nam najčešće dolaze pretežno naša rodbina iz Austrije ili Njemačke za vreme odmora ili nekih praznika, i u tom dolasku posebno je to što oni nakon nekog vremena provedenog tamo zaboravljaju svoj jezik,kulturu i običaje a najgore od svega je to što mešaju srpski recimo s Njemačkim jezikom.

Rođak ( telefonira ) : 'aaaaaaalo rođače srećan Vajnahten ( pisem reči po izgovoru ne pravopisno ) , vigec, šta radiš kako žena, deca ?

Ja : Hvala takođe sve najbolje, ma dobro je sve , ustvari nije dobro jebiga, kako si mi ti nismo se čuli 10 godina otkad si otišao u Dojčland jebeš ga..

Rođak : ma jebiga inšuligen ali takva situacija išlo se za hlebom, pa sam poderao leđa tamo kao stranac na baušteli, nego da te pitam sinoć sam malo popio pa sam napravio unfal veliku sam šade napravio na kolima da li si s param da mi malo hilfe da decu i ženu pošaljem nazad a ja ću kad rešim ovo oko auta.

Ja : Ma ne mogu inšuligen i ti ali nisam s parama, vraćam kredit i stvarno ti ne mogu pomoći da ga jebeš ...

Rođak : 'aajde nema veze danke ti u svakom slučaju, pozdravi frau i kinda pa se vidimo čim pošaljem majne frau i kinda nazad u Dojčland ..
______________________________________________________________