Prijava
   

Strašilo

Student/kinja starije godine fakulteta, koji izlazi u istom roku kada i vi na ispit, i priča sve najgore za profesora, i za ispit. Ohrabruje te unapred da se ne brineš kada padneš, govori kako izlazi na ispit već deset puta, kako profesor hoće da pita broj strana u knjizi, koje su boje korice, da obara na ispitu zbog jedne reči, da kod profesora niko nikada nije dobio više od 7, da zna gradivo od korice do korice, ali to nije dovoljno, iz prvog puta svejedno niko nije položio... Da se to polaže samo preko debele veze, jer ne postoji ni jedan drugi način, jer da je na znanje davno bi već to bilo upisano u indeksu.

Strašilo: Znači izašla sam već osam puta, sto posto me profesorica mrzi, znam sve, ali baš sve, i literatutu, i sve, ali neće da me pusti.
Student: Ali meni se profesorica čini skroz ok, samo ako znaš gradivo.
Strašilo: Varaš se skroz, ali videćeš, niko ne polaže prvi put, žena je odvratna, gleda kako da te zezne, samo da te obori, uopšte nije koliko znaš, nego koliko daš...

Komentari

ima ih na šutanje +

Да, обично је и дотерана таква студенткиња, јер и поред огромног времена проведеног уз књигу, она има времена да се опегла и нашминка као да је Гранд играчица... А мушкој верзији, јако је мамуран... :-)

+++