Prijava
   

Strašna poruka

To vam je SMS koga se plašite da otvorite!!!
Najčešće se taj strah javlja kada očekujete odgovor na neku muvatorsku poruku upućenu nekoj djevojci, a ne mora ni biti strogo muvatorska, važno je da ste joj poslali nekakav predlog u poruci. E sad, šta li će ona da vam odgovori?!? Čekate odgovor, čekate, a njega nema, i još čekate i mislite, ma ne ferma me ona ni dva posto neće ni da odgovori, i onda opet čekate i već postajete pesimisti kad ono ZVRRRR, eto je poruka! Al aj sad ti budi faca pa to pročitaj! Držite mobilni u ruci i duboko dišete, ne smijete još ni otvoriti da vidite šta je napisala. I onda najzad otvoritie, kad ono - ništa. Najbanalniji mogući odgovor! Upravo ono što ste i mogli očekivati. Nije nešto posebno oduševljena, ali je vjerovatno prihvatila vaš predlog, ako je on bio iole normalan.

Komentari

ima i strasni mail... kad ocekujes neki odgovor vezano za posao ili tako nesto...pa jos kad ima onaj znak uzvika pored...sav se nakostresis brrrrrr

Strašnija od muvatorske je jedino ona koju pošalješ njemu/njoj misleći da si je poslao drugu/drugarici, te mu staviš do znanja ono što ne treba da zna. E, odgovor na TO treba pročitati :-)