Prijava
   

štreber

Streber nije samo onaj sa svim peticama (u osnovnoj skoli samo roditelji dodju u skolu i ocene se poprave), nego i vecita ulizica i uvek samo prica kako nema pojma a dobija sve same petice, nece da pomogne za vreme testa, cak i ako ces da pitas samo 1. pitanje a ne ceo test.
To je neko ko se ponosi svojim znanjem toliko da se plasi da mu ga neko ne ukrade. I mnogo ,,buba" , cesto prica lekcije kao pesme(od reci do reci) , a da ih vrlo brzo posle zaboravi.
Na zalost sad ima dosta losih ucenika , pa onda oni sto imaju dvojke pricaju cetvorkama da su streberi xD
Mada ih svi uglavnom zamisljaju sa ogromnim cvikerima , vrlo cesto nisu takvi.

Pre casa.
A:Ej je l' mozes da mi kazes par recenica o zadnjoj lekciji ?
B:Ne znam nista ,nemam pojma , nista ne znam !
A:Ok
Kasnije ta ista osoba B prica perfektno lekciju .(kao da je bilo mnogo tesko da kaze nekom par recenica o tome 10 min. pre casa)

Komentari

skoro sve to radi jedan moj drug,ima sve petice nikad ne pomaze kaze ne zna,a jos za vreme kontrolnog mene nesto pita kao ne zna,dobije pet i kaze da je lupao

Ta jebi ga deco. Razumem ja vas. Teško je uhvatiti knjigu pored neta, igrica, devojčica i teko dalje. Vi živite život, a štreberi su glupsoni koji nemaju pojma o tom istom životu. Ipak, Vi koji ne učite ponižavate sebe kada te iste štrebere molite za pomoć. Mene bi bilo sramota da mi tamo neki koji nema pojma o životu pomaže. Pre bih mu rekao da se nose u PLM i on i njegovo učenje i da sam ja za njega faca kakva on nikada neće postati.

Nešo, stručno... =)