Prijava
   

Stub Srpstva

Njegovo crveno-belo visočanstvo - SD Crvena Zvezda. Totem Musavih, jedinih pravih predstavnika Srbstva, za razliku od onih sa hrvatske strane brda. Odnosi se i na košarkaški klub iz Železnika.

Ovo verovanje, kao i često korišćeni sinonim za sve sportske ekipe ovog društva, učvrstio je sopotski vožd Vladan Lukić, izjavljujući "Ovo je još jedan dokaz da je Zvezda, uz vojsku i crkvu stub srpstva", nakon što su fudbaleri odigrali prijateljsku utakmicu protiv selekcije bataljona vojne policije specijalne namene "Kobri".

- Završio sam vam sponzora kakav vam i dolikuje preko nepostojeće marketinške agencije "Left" mog brata, pa da s ponosom nosite ime novog finansijera na grudima dok predstavljate Srbiju!
- Aleksandre, hvala. Zahvaljujem vam u ime Stuba Srpstva. Ko je u pitanju?
- Agrokor.

Komentari

marketinške agencije "Left"

ovo neka ostavština? +

Haha, zapravo se agencija zove malo drugačije, za potrebe definicije je malo promenjeno, ali lako je istražiti.

Inače, moram dodati nešto - ljudi, ovo je definicija nedefinisanog pojma, a ne komentar na B92 "daj plus ako grobar ti si, minus ako cigan jesi". Jbt.

Opet će da mi brišu definicije zbog debelog minusa :(

Ček ček...
Svi koji veruju da je Ivica todorić bankrotirao jer je kupio Srbiju, nek dignu tri prsta...

Vodi računa Agilni, hodaš po tankoj vrlo tankoj liniji. Drzni se pa probaj da spomeneš i onu reč koja je zabranjena u svim srpskim medijima i doćiće po tebe kući.
Dao sam plusa, jer bi mi bilo žao da te brišu.

Pomenuo sam ovde agenciju, malo li je.

Dobre su im boje, volim komuniste.

Тек сад сам прочитао ову генијалштину. Преплус.