Prijava
   

Student poljoprivrednog fakulteta

Akademski građanin koji nauči na faksu sve ono za šta ga ranije boleo kurac. Počevši od uzgajanja vinove loze, kalemljenje jabuka, sadnja šljive Sterlejke, orezivanje voćki, može i gandžu da zasadi, ako ga murija navata da pusti priču da mu je to diplomski rad.

-Sinko, koji si fakultet upis'o?
-Poljoprivredni baba!
-E jebo te Bog, pa i ja sam mogla te naučim da kopaš i budeš zemljoradnik.

Komentari

Realno, al ganžda traži ljubav.

I zalivanje po ovoj vrućini :)

Kod mene se sad ispadala kiša, ima da nikne do krova lolo

realno dobra je i od mene +, ali postoje ljudi koji su rodjeni za ovaj faks i koji imaju ta interesovanja, pa om ono sto uce na faksu nije nista novo, samo unapredjivanje znanja :D

To su oni rođeni na selu :-D

E jebo te Bog, pa i ja sam mogla te naučim da kopaš i budeš zemljoradnik.

Taj rad :D +

o njima i pricam :D

Srbija je zemlja sa potencijalom da nahrani celu Evropu (ali NECEMO, nek crknu od gladi, kako je jedan autor genijalno rekao). Medjutim, svi se stide sela i poljoprivrede. Mame i tate bi sve htele da iim deca budu ekonomisti ili advokati, a ne SELJACI. Uostalom, na poljoprivrednom se uci o TEHNOLOGIJI poljoprivrede, a ne kako se pravilno koristi budak. Kad bi sve ovo uslo u glavu svima nama, gde bi nam kraj bio. Toliko.

PRAVDA ZA POLJOPRIVREDNIKE!

@bojanboj Dala sam ti minus, al samo zato sto su me je iznerviralo stanje poljoprivrednika u zemlji, na koje su me podsetili komentari. Izvini.

Zashto mi to radish dechxko :)

а у курац, човече, ти штанцујеш дефке ко блесав, и још ниси до топ дваес дошао, а баш те пратим већ пола године! како кликнем на профил, оно увек 22, 23... свака част за инспирацију :)

Ako nastavim ovako i Straju ću prejebem, moram malo da prikočim lolololo