Prijava
   

Stvarnost

Stvarnost je iluzija a iluzija je stvarnost bez svesti ne bi postojalo vreme ni prostor ni materija. Glavna stvar u svemiru je svest bez nje ništa ne bi postojalo jer je to ono sto definise stvarnost a stvarnost je iluzija koju stvara naša svest.
Znači sami sebi stvaramo svoju stvarnost!
Lupam bre! bajato pivo je i dalje bajto pivo ma koliko ja zamišljao da nije, stvarnost je da mi je sada muka!

Komentari

Ludi Psihijatar....koristim ovu priliku da ti se javno izvinim zato sto sam ti jednom prilikom dao vise negativnih glasova odjednom,i sto sam mozda izgovorio par nedolicnih reci.Znam da to nece promeniti stanje sto se tice tih negativnih glasova,ali se nadam da ces mi oprostiti,zato sto to nije bilo namenjeno tebi.Pokusacu da ti obrazlozim.Ti negativni glasovi i te neke uvrede su trebali otici na adresi clana"ZLI" jer sam tih dana iamo sa njim jedan zucniji razgovor,gde me je on"ZLI"skroz izbacio iz takta.Iz te moje neke nervoze ja sam nekako prilikom jednog logovanja permutovao vas dvoje i uradi to sto sam uradio.Jos jednom ti se izvinjavam,sa nadom da ces razumeti.Pozdrav.

Ma ne brigaj ja nisam ni primeto nedolicne reci a za negativne me iskreno briga veruj mi da sam ja jako pokvaren i sazluzujem mnogo vise nego lupanja minusa, Veruj mi!

u svakom slucaju drago mi je da je tako.....pozdrav...

U svakom slučaju ne valja davati negativne glasove na definicije zato što mrziš autora.... Bio on Ludi, ili Zli. Oceni defku objektivno, a sa autorom raspravi šta imaš napolju. Fists speak more than words.... sometimes... :)
PS: Ludi, ti si zaista jedan od manje shvaćenih autora.... šteta. ++++ za defku.