Prijava
   

Subota veče (u fensi stilu)

Praznik za svakog pravog Balkanca. Željno se iščekuje čitavih šest dana i zahtijeva posebno spremanje. Naime, poenta izlaska je biti viđen. Iako ste se smorili svima ćete reći da je bilo vrh. Ako ste žensko, i ako imate sreće, sreli ste nekog paraša koji vas je finasirao tokom čitave večeri. Ako ste muško, upoznali ste ribu, razmijenili broj, iako je nikad nazvati nećete, a društvu koje nije bilo s vama ćete reći kako je bilo svašta. Najbitnije od svega je napiti se i kasnije pričati kako ste se ubili.
Ako se ipak radi o tinejdžerima od 14-15 godina, otići će u grad, napiti se, izaći će iz lokala u 10 i po kako bi stigli kući, a svima reći da idu negdje drugo da lumpuju.

Djevojke:
Spremanje počinje u 6h. Kupanje, feniranje, lakiranje nokti, biranje odjeće, šminkanje. Završni radovi su u 9. Tada se cijelo društvo okupi kod jedne djevojke, zove se taxi, vozi ih do grada, u'vate 2-3 kruga kako bi bile viđene i po gradu, a onda odlaze u lokal. Sjede u nekom ćošku, čekaju sponzora koji će platiti piće i ostaju do zore a sjutra ne izlaze iz kuće jer su ih nažuljale štikle.

Momci:
Spremaju se neposredno pred odlazak. Fensi, raskopčana košuljica je obavezna, a u poslednje vrijeme i šal, po mogućnosti Burberry. Muvaće ribe, biće bezbroj puta odbijeni, na kraju će u'vatiti gabora kojeg je najlakše bilo smuvati.

Suvišno je pomijati da će se slikati kako drže cigar i pivo.

Komentari

Прави Балканац одлази у ме'ану и лоче своје пиво са ортацима, у Сирогојно џемперу. Права Балканска жена одлази у кревет у девет, са папилотнама на коси.

Ovo su ovi novopečeni.

Не свиђа ми се,прежвакана тема.. гомила стереотипа..а и не знам шта фали барберију да га тако споменеш бзв? И јел то неко статистичко истраживање пало па се зна да сви буду одбијени и хватају габора на крају вечери? А пропо свега.. изгледа као дефиниција од огорчене и искомплексиране особе,а надам се да то ниси.

Barberiju ništa ne fali, ali ga svi nose i zaluđeni su njim. Mnogo smara kad ispiraju mozak sa jednim te istim dezenom. Postali su opsednuti njim.
I nije statističko istraživanje sprovedeno ali se da primijetiti dosta takvih primjera. Nisu svi takvi al' sam u ovom primjeru navela takve. Nije ni sva omladina ovakva ali je ovo ipak jedan dio.
A ja nisam ni jedno ni drugo, pogotovo ne ovo drugo, samo zamišljam šta ću sve da vidim večeras po gradu pa mi pade na pamet da napišem ovo.
U svakom slučaju, hvala na mišljenju.

Salovi? ZAR I TAMO!?!?! NA BRDOVITOM BALKANU?
ZENO!!! DE MI JE ZASTAVA M21, U PICKU MATERINU?!?! SACU STVARNO DA IM JEBEM SVE ZIVO I MRTVO!!!!

I odje. Dosadili i Bogu i narodu. Toliko se nagledah tog dezena da u meni nesto proradi kad ga vidim, pozelim da uo osobu koja ga nosi gazim dok ne nestane poslednjh trag.

Burberry šalovi su gej, definicija je dobra, istinita. +

šalovi smorili najstrašnije.
Zahvaljujem, dečko. :D

Сине, прави барбери шал кошта 100 евра :). То су све ''буди фин'' плагијати.

K'o da ja to ne znam. :D

Баш лепо одрађено. Наравно никада не треба гледати генерално, али углавном су људи у овом фазону без фазона. +

defka pisana pre tri godine..a i dalje se nista nije promenilooo..