Prijava
   

Sudije na sportskim takmičenjima

Najgora stvar koja se može desiti našim sportistima,a boga mi i navijačima. Prioritet kao najveće džukele imaju sudije koje jedva čekaju da zagorčaju život nekom našem klubu ili reprezentaciji,a to su one sudije iz zapadne i severne Evrope.

Sećam se utakmice Jugoslavija-Španija,pre jedno desetak godina,bilo je 4:3 za Špance na kraju,a najviše zahvaljujući onom ogavnom sudiji iz francuske.Francuski arbitar Žil Vesijer delio je "žute kartone" našim reprezentativcima i šakom i kapom. Kada ni to nije pomoglo, potegao je za crvenim,koji je dao Jokanoviću. Iako su se naši borili do kraja,Španija je na jedvite jade pobedila.
Ima ovakvih primera još mnogo,uostalom u skoro svakoj utakmici naše reprezentacije u bilo kom sportu mora se naći neki sudija kog prosto zaželiš da vidiš sa polomljenim nosem.

Komentari

E ја би овом Шпанцу јебо матер...

odakle si ti Dr Feelbad?

+, tacno 100%, a sad i ovi spanci, mamu li im...:S

E mene nerviraju "komentatori koji su zaostavstina komunizma", i koji za svaki sportski neuspjeh naseg tima okrive sudiju. Sudije mogu malo da dunu vjetar u ledja, ali da pobijede nekoga, tesko. Naravno, ima gresaka, ima i blagog navijanja za jednu ekipu, ali te ekipe nekada nose i srpsku trobojku (npr, finale svjetskog prvenstva u kosarci iz Indijanapolisa, kada su sudije unistile jadne Argentince, pa revans kvalifikacija za kup UEFA - utakmica Braga - Zvezda kada je sudija navijao za Zvezdu...)

A ona utakmica sa Spanijom koju si pomenuo je bila namjestena, to vec i vrabci znaju. Ne mogu sad da se sjetim ko je od nasih tada igrao rukom u sesnaestercu dok je tekao poslednji minut. Spanci su ga naravno realizovali i pobijedili. I naravno, "dosla je u 7+", sto je opet pomalo cudno...

Pomocni, djubre! (ateist rep)

Usraše se ovi naši...
+++
A trener ne jebe da traži tajmaut na 3:0 seriju za njih

Pa zbog ovih sugavih Spanaca sto su sudili na rukometu mi je i palo na pamet.
Betmene iz Srbije sam. Kakve to veze ima...?
Ja sam imao 10 godina kada je bila utakmica sa Spanijom,tako da me tada nije zanimalo da li je namestena zbog 7+ ili ne,samo mi je ostalo u secanju kada sam od muke plakao sto nismo bar realizovali nereseno... hahaha,a utakmicu sa Argentinom sam pola prespavao, tako da nisam bas imao prilike da se nagledam sudijske torture nad njima,a voleo bih da sam bar jednom video kako sudije navijaju za nas. A tek sta nam rade u vaterpolu!

Zbog ovih retardiranih i sugavih sudija sto su sudile na rukometu mi je i palo na pamet.
Betmene,iz Srbije sam.Kakve to veze ima...?
Kad smo onomad igrali sa Spancima,ja sam imao 10 godina,tako da mi nije bilo stalo da li je bilo namesteno zbog 7+ ili ne,iovako ne igram kladionicu,vec mi je sotalo u secanju moje nerviranje i gorke suze koje sam zbog nepravde lio...
hahaha,a utakmicu sa Argenticima sam pola prespavao,probudio sam se tek na kraju da vidim kako se Bodiroga sprda,tako da nisam video sudijsku torturu nad Argenticima,iako bih voleo da jesam ikad video da sudije navijaju za nas...
A tek sta nam rade u vaterpolu! Pa udavio bih u onom bazenu! :D

kako mi baguje net,dvaput pisem komentar... hahahaha