Prijava
   

Sujeta, ego, taština

Tri nezasite drolje od istog oca i matere koje uglavnom žene profesori, lekari i majstori-zanatlije. Mada ni umetnici, političari a tek novinari nisu imuni.

- Kolega iz koje ste knjige učili? (prof.Latinović)
- Iz knjige profesora Rimskovskog.
- Aha. Znate šta, hajdete vi to ipak malo bolje spremite, vidimo se u sledećem roku i dotad uzmite neka pitanja iz knjige Novootkrivenije Rimskog prava, novi momenti, autora profesora Latinovića.
.............
- Dajte da vidim nalaze. Kad ste prvi put osetili tegobe?
- Pa eto...Ima mesec dana, Vaš kolega dr. ...?
- Bili ste kod kolege?
- Da.
- E, pa hajte onda ponovo kod njega, on je sad na godišnjem, neće ga biti 3 meseca ali ako Vam je on to rekao onda...
...........
- Šta je ovo? Ko je skidao ovaj cinculator karburator štangu gangu zangu?(auto-mehaničar, vlasnik radnje "Ujebaćemo vam auto profesionalno i jeftino")
- Pa prošle godine u servisu "Jebemo i vas i vaša auta".
- Eee pa ne znam, sad ću morati ja ovo...ono...850evra!
- Ali... Rekli ste 300???
- Ako ti se ne sviđa a ti hajd kod nekog drugog!
.......

Iako svi koketiramo s dotičnim droljama, nećemo ih valjda venčavati. Odavno hranim samo mačke i pse lutalice i to ako imam kakvog viška hrane, a ničije sujete, ega i taštine. Marš bre u pizdu materinu onu nenormalnu i bezobraznu.

Komentari

Tako si u pravu. Ja sam odrastala sa dva lekara, koji su se pola zivota svadjali da l' je bolji niski ili beogradski univerzitet, cale je u jednom trenutku ludila na kontu toga cak spalio svoju diplomu. :) (sad je stvarno smesno) Nema gore sujete od lekarske!
I eto im je ako ce je 'rane, sto bi rekla baba, ne najeli se. :)
Ko mi te dir'o?

OMILJENA i nemam više šta da dodam.

@ energija-nažalost još se smejem sudbini diplome. Dokaz destruktivnosti.
@ jacka -hvala

I šta? Išao posle po kopiju? A u podnesku napisao Ona će meni da je njen faks bolji...Te zato molim dekanat da mi izdaju prepis diplome...

Morao po kopiju, u to vreme u Leskovcu bila afera jer su neki lekari radili sa falsifikovanom diplomom (ne, ne izmisljam), a sta je jeo govna u molbi za kopiju ne znam. Ne, zapravo on je bio uveren da je mnogo iznad, jer je iz bg-a i "dokazao" je da nije sujetan tim svojevrsnim cinom paljenja diplome. Gde li je i kako nadje tad nemam pojma. Obicno ni carape nije znao gde su mu. :))

Hahahhaha shvatila :)

A u podnesku napisao Ona će meni da je njen faks bolji...Te zato molim dekanat da mi izdaju prepis diplome...

Axaxaxaxaxaxaxxaaaaaaaaaaaaaaaa

Sujeta? To je osobina koja je patentirana od strane umišljenih. Obično imaju kvalitet (retko više od osrednjeg), al' im nedostaje mudrost.
Inače, tačno, najrasprostranjenija je medju doktorima.