Prijava
   

Suprotni ugao

Strana gola u koju se golman nije bacio tokom izvođenja penala. Polazak šutera, delić sekunde za razmišljanje, tamo će - 'vamo će i skočiš u jednu stranu. Na žalost, pogrešnu jer je trzaj kuka koji si mislio da upućuje na nameru šutera zapravo bio finta za odvraćanje pažnje.

- Ljubavi, je l' bi popio kaficu?
- Bi dušo, hvala ti, sigurno bi mi prijala...
- Super, meni skuvaj bez šećera.

Komentari

ko da sebe čujem...+++

Ovo moj tajo radi stalno. lol
+++

ene kosmo, imam i ja jednu takvu :)

niste vi sve iste, nego mi sa jasno definisanim okvirima samo iste i upoznajemo :)

oćeš da kažeš da tražite sami? čačkate mečku?

to je kao kad jedeš prekomerno ljuto iako znaš da će dupe da boli posle, jebiga, mazohizam

i ostaneš tako ceo život. mazohizam dobija sasvim novu dimenziju kod vas što se ženili takve...

e, tu smatram da grešiš, mi što smo oženili kakve smo hteli zapravo dobijamo totalnu satisfakciju (jedino ta kafa, ume da bude problem)

to ti pričam, satisfakciju, mazohisti...

- Super, meni skuvaj bez šećera.
Šlag dolazi kasnije...

a, kad si rekla novu dimenziju ja mislio suprotno, meni to ista dimenzija :)

Lepo, koncizno, spakovano.

+

Što volim ove Brusove defke gde se naslov i telo odnose na jedno a onda se tek u primeru izraz vidi iz drugog ugla, realan primer iz života +

Kažem, sami pioniri i old bojsi. :)
Dobra ti defka, primer uzorit. Taman i jocko da vidi kako izgleda životan dijalog u primeru

Bulgakove, posle 40+ hiljada pročitanih definicija smatram da sam takvih dijaloga u primerima video i previše. To što ih Brus češće koristi od većine trenutno aktivnih autora je već neka druga priča...

jocko, taj sistem je moj trademark :)

e vako gospodar brus piše
a ne ono što sam kritički bio nastrojen

Nije mi se svideo dijalog (u stvari više monolog) u tvojoj Prasetini, iskarikirao si ga malo više pa rekoh da te uputim. Ali, vidim da si upućen pa ako je to tvoj stil, poštujem, ali ne dopadam.

Ih, kad se ubačiste s tolikim komentarima, prethodni post je namenjen autoru jocko.

Svojevremeno mi je baš the Prof zamerao što pišem suviše obične primere, vremenom sam se opustio (kako ti kažeš - počeo da karikiram). Šta znam, možda i preterujem sa tim, mada se trudim da to svedem na granicu normale, nikako batagugijevski (na primer sporni citat iz Prasetine: '' k'o mladunčad međeda i tenka'' uopšte nije bilo u planu, ali je dodato u poslednjem momentu da ''začini'' stvar). A taj skoro pa monolog mi je trejdmark :)

A, profova škola... Razumem onda. Nisam preterani ljubitelj njegovog stila, onog od pre - mnogo sinonima, varijacija na istu temu... I taman je počeo da piše po mom ukusu, jezgrovitije i konciznije, i nestao čovek sa sajta.

Nisam ni ja ljubitelj njegovih definicija-eseja (neke gotovo i da nemaju šta da traže na vukajliji) u kojima često i vešto protura sopstveno mišljenje, ali generalno mi se sviđa stil pisanja i odlučio sam da prihvatim njegovu kritiku oko dodavanja ''začina''. Mada sam i pre toga pisao definicije koje obiluju slengom i apostrofima. Jednostavno zamislim sebe i mog rođaka kako pijani vodimo polemiku i to prenesem u primer.