Prijava
   

Švajcarska

Obećana zemlja ! Zemlja u koju bi svako da ode, za koju svi imaju 'neku šemu', u kojoj kaplje med i mlijeko a pare rastu na drveću. Za one koji su već tamo pronašli 'sreću', je goli kurac, svi maštaju o rodnom kraju, i kukaju kako je teško i naporno ali u stvari ih zabole za sve ovdje, i dolaze jednom mjesečno u svojim Audijima A6,8 BMW-ima i najnovijim Volkswagenima te opet kukaju kako nemaju nigdje ništa u isto vrijeme gradeći vikendice sa bazenima kao obaveznim inventarom te velike kapije sa kipovima orlova i lavova ispred, te dajući djeci 100e za 'da im se nađe u gradu'.

Komentari

Jel ti to neki rođa iz Švice nije dao kesh? +

Hahhaahahhaha nije, nije samo malo da ishejtujem nije na odmet !

Preljeva hejt, što i nije loše generalno, ali treba malo voditi računa i da definicija bude valjana. Ovo samo hejt jebiga ;-) Pre tri godine bi ovo moglo proći, ali u sadašnje vreme se više traži. Eto, pozdrav od Luksa sfamelijom, koji je nekad bijo u Švajcarskoj i nije mu se svidelo. ;-) P.S. Nisu to njihovi Marcedesi, većinom je to rent-a-kar ili je na lizing ;-)

ma opusteno brt evo ti +++++

Швецка боља, гастоси из Швице возе рент а кар да би парадирали пред родбином.

kolko ja mrzim tu švajcarsku iako nikad nisam bio tamo. većina gastera koje poznajem šljakaju tamo. i radim ja kod jednog neki moleraj, uzeo neki svoj alat, a ovaj će:
''e mojne s to, evo ti ovo, ovo bolje, znaš, iz švajcarske.''
krenem ja da kupim pljuge i doručak, i pitam lika jel mogu da pozajmim ovaj bajs?
a on:
''e, mojne taj, taj je iz švajcarske, uzmi onaj drugi''.

Ma jeste možda malo pretjerano ali jebi ga !! Švedska gospodska zemlja nema šta !