Prijava
   

"Sve se vidi."

Česta i pomalo euforična floskula kojom prosečni muški primerak bližoj ili široj – ali i skoro uvek muškoj - javnosti prenosi lično svedočanstvo o ultimativnoj pojavi ženske golotinje u rendom igranom obliku na malom ekranu TV prijemnika. Apsolutno nedvosmislena afirmacija i dalje sumnjičavom sagovorniku da je nekoj glumici sevnula maca...pa, možda i na pomalo neočekivan način.

Pička, dragi moji autori & autorke. Pička.

Razume se, konstatacija iz naslova se tokom godina i godina razvijanja cenzure na Televiziji, not to say – postepenog ali planiranog ukidanja iste, i sâma razvijala, dakle uporedo sa ukidanjem garderobe po vertikali ljudskog tela, da bi danas praktično označavala isključivo bikini zonu nasumičnog ambicioznog ženskog čeljadeta u svetu Sedme Umetnosti. Mislim, pošto su obnažene grudi već odavno postale svakodnevica pomenutog medija...

- U, matori, što sam sinoć gled'o neki film sa Šeron Stoun...Braaate...'Nači, prva scena i odma' se skinula gola! Ono, znači – sve se vidi fazon...
- 'Sti to tek sada gled'o Niske strasti?! Au, kol'ko ti kasniš, tebreks...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

- E, brate, 'de ćeš?
- Idem na dodatni čas francuskog u školu...
- Ok, ae vidimo se posl...'De ideš, bre???
- Ma, riknula ona stara madam, pa je došla neka nova al' mnooogo mlađa...
- Aha, pa rešila da zavede strogoću, a?
- Jok, bre, nego se sve vidi kad sedne, izgleda da nije u fazonu gaćica i to...
- Koji si ti paćenik, jebote...E, a misliš da će izvaliti ako i ja banem, a?

Komentari

Posvećeno svim obnaženim cicama sa ekrana. You go, girls!

Naravno. Odgovaram kasnije, idem sad u kineski restzoran:)

Ovako, sve fino, nedefinisano, duhovito, pismeno, za plusa svakako +
E, sad ide ali... pajsad. U zadnjih 2 strane defki, 6 puta rendom linkovano (brojio) - previše je, kume, taman i da je preldžija lolo. Teško mi je pratiti rečenice od 4 reda, a još teže kad su u koje su ubačene digresije. Taman se skoncentrišem na to šta hoćeš da kažeš kad ono cap, jebeš mi znanje sa digresijom. E, i ovo - "&", to neću ni komentarisati.

Meni Lukse to & u Profinim defkama uvek deluje kao sarkazam i namerno stavljanje baš tog znaka u smislu da se posprdava sa tim "&" tripom. Ako me kapiraš....mada nisam baš najolje objasnio. Slušam neku opasnu hip hopčinu dok ovo pišem.

ja više i ne čitam digresije, tečno govorim vukajlijaški pa mi sve jasno i bez linkova...

Lukse, volim tu reč, bez imalo zajebavanja...ali gledaću da smanjim, ne znam jebiga šta drugo da napišem :) A za rečenice od 4 reda nemam neko posebno objašnjenje. Čitaj malo Balzaka, OPA!!

@Džoni

Stvarno opasno lololo :)))

I da - Džoni je tačno pogodio sa kojom namerom rabim to "&" u defkama, dokačiću u nekoj od sledećih defki...

E, brate Profe, što ti turaš svoje defke u omiljene? Jeste da svako svoje voli, ali... da nije malo previše? :evil smile with nerdy glasses:

izgleda da nije u fazonu gaćica

Dačiću, ti li si?

Lukse, nisi provalio nista novo...Svaka defka koju napisem na laptopu (toshiba), automatski posto kliknem "posalji" ode mi u omiljene. Pazi - SVAKA! Vec sam bio pitao neke ljude zasto se to desava (znaci nemam touch screen pa da licno ujebem nesto) i to samo na tom kompu...Onda ti ja stalno andanujem ikonicu, ovu jednu sam kanda zaboravio. Druga defka s vrha u omiljenim je moja, cekam kaizena da je prebaci kod mene na profil.

Au, kol'ko sam transparentan...ja bi mene za modera:-)

Pozzzz, luksaro

Ako obećaš daš obrisati bar jednog Divi Gavaja, imaš glas od mene da budeš mod lolo

Računaj na to, ti žena ploditelju sa naočarima!

Dačiću, ti li si?

Ahahahahahaha, tek sad video:))))

-Idem na dodatni čas francuskog u školu...

hahaha +