Prijava
   

Sveto

Sveto je prokleto!

Bilo šta što je čovek u istoriji čovečanstva kanonizovao (proglasio kao sveto) donelo je samo zlo i patnju ljudima, sveti ratovi se vodili za svete ciljeve, a niko od tih licemera nije se setio da je sam život kao takav svet.
Ne mislim samo u vezi religije nego i o lažnom ptriotizmu, to jest liderima koji su kanonizovali svoje veštačke tvorevine (čitaj države i stranke).
Ciljeve tih lukavih licemera možete sami da naslutite, istom idejom se rukovodio i Adolf Hitler a i mnogi pre a i posle njega!
Kanonizuje se sve od nečovečnih ideologija do krvoločnih ubica, naravno ako to služi nekom sebičnom cilju nekolicine moćnika.
Neretko su i neki malo hrabriji licemerni lideri ubeđivali svoje ovčice da su i oni sveti.
Ono što je sveto je veće od tebe i miliona nevinih žrtava, jer je eto tek tako neko tamo to odlučio, ako to ne postuješ ili ne daj bože kritikuješ, jebao si ježa u ledja, jer svetinja mora strogo da se poštuje!
Ništa ti nije sveto! i ne treba da ti bude, samo tvoj život i život drugih je svet!
Evo po toj licemernoj ideji kanonizacije svega i svečega, ja sada odličujem da su sve moje definicije svete, i ko mi da minus ide na vešanje!

Komentari

nagoveštavam da sam dao + da bih mogao mirno da spavam.

Je li bre...
A iz koje si ti ludnice?
Ti ili si mi brat rođeni,ili si moj lekar,ili si zatvoren zajedno sa mnom pa zapisuješ ono što ja pričam,ili si moj alter ego ili si ti ja?
Uglavnom sve što ja mislim ti pišeš.
Kako je to moguće?