Prijava
   

Svevideće oko sa planine Mordor

Osobe koje na ispitima nadgledaju studente da ne bi nešto prepisali od drugih studenata, sa puškica, telefona, preko bubica, ili bilo kakvih drugih izvora.
Kod ovakvih je prepisati nešto nemoguća misija, tako da ako nista ništa učili i ako ste kontali nešto smutiti za šesticu, bolje vam je da odmah predate rad.

- Ajde jebote ulazi... Samo fali da bude pun ovaj amfiteatar pa da nas bubnu gore u one učionice od dva metra kvadratna.
- Ćuti, evo idem... Ma naravno. A jebem ti sve, gde opet nađoše ovog asistenta. Pao sam već četiri puta i svaki put je ovaj pazio na nas. Svevideće oko sa planine Mordor. Kurac ću prepisati džabe sam pisao ove puškice tri sata, bolje da sam učio. Ma ode ja kući. Šta ću džabe trošiti vreme. Zdravo, živio. Vidimo se u junu!

Komentari

Veoma. Ne asistent, asistenti generalno. Samo što ima nekih više zlih i nekih manje.
Profesore boli kurac, oni lade jaja.

Ja sam mislila da je njihova uloga da ti pomognu da sa fakulteta poneseš neko znanje koje će ti kasnije trebati u životu. Bar je tako bilo dok sam ja studirala. Ova Bolonja sve sjebala.

Ala minusa sine :)
Bježi Partizanko jebala te Bolonja :-D

Dok se pišu puškice svakako se nešto nauči. Pod moranje. :-P

Ala minusa sine :)

Pa loš ti je spoj. Akademci ne vole da se njih trud izjednačava sa naučnom fantastikom, a ovi što nisu studirali ne znaju o čemu pišeš.

Misliš da su minusi zbog mog komentara? Ja sam plus dala. Volim naučnu fantastiku.

Minusi su tu zbog toga što već postoje definicije gde se oko Sauronovo koristi kako bi dočaralo one zadužene da nešto nadgledaju.

Nisu zbog tvog nego zbog mog. :)
Ti si sve pokrenula. :D
Jebiga, moje defke su neshvaćene. I loše spojene.

A ti si, dakle, student? Amater?