Prijava
   

Taj bre do skoro ležao na leđima

Ne kači se s njim. Tek što je izašao iz zatvora, upravo zbog buzdovana, poput tebe, koji mu je nešto odbrusio...Ili ne daj Bože marno devojku...Ćuti, pokrij se ušima, dok te još nije uzeo za zub, i udarao tvojom glavom, u njegovu pesnicu...ako me razumeš.
Jelte, u zatvoru je opasnije čak i od smrti, ležanje na stomaku...može da se desi da te u pola noći nešto ubode...ovako na leđima, bar ćeš se probuditi kad ti siledžija bude prepipavao unutrašnje organe, izazvan pre svega nejebicom, ali i mladom piletinom koja mu je došla na gajbu.

Ja: E brt, gde si, mogli smo na vops neki, nešto...
Ortak: Ne mogu, idem sa Kaćom, zvala me do nje, na kafu...
Ja: Kojom Kaćom?! Jesi ti normalan?! Ako odeš do nje nećeš se od nje vratiti... Pajvan Ljubo samo što je stigao u grad, a ti znaš da je do skoro ležao na leđima...nego ti ajde lepo sa mnom do Caje na pljesku i pivo, mani se ti nje...
Ortak: Taj rad?
Ja: Taj rad.

Komentari

malo ocena. Od mene +

Ma biće, opušteno... :)))

Sramota je kada neka ovako dobra definicija ima ovako malo (pozitivnih) ocena. I posle svi kukaju kako se ne čita. Normalno da se ne čita, kada se mlati prazna slama po forumu.

Od mene plus, naravno.

Na forumu uglavnom čitam "defke su danas sranje", od strane onih koji nijednu nisu ni pročitali u poslednjih godinu dana.

Agilni

Na forumu uglavnom čitam "defke su danas sranje", od strane onih koji nijednu nisu ni pročitali u poslednjih godinu dana.

To ti čampri. Kao kod stranačkih omladinaca: svi se žale na nešto i kritikuju, a kada dođu na poziciju sa koje mogu da učine nešto, oni se vade na foru: "moram tetki da odnesem lek". Bruka.

Ovo sto je uvedeno za izbor naslovne je skorz super i doprinosi koliko toliko citanju definicija, trebalo bi uvesti jos nekih takvih "nagradnih igara" koje pi pospjesile citanje... ali cini mi se da se u zadnje vrijeme povecao broj citalaca, msm da je u februaru bio rekorno mali

Heh, tek sad sam video komentare... Hvala lepo...i meni je žao što nema više (pozitivnih) ocena, ali jbg, objektivno mnogo malo se čita uopšte, al dobro, viša sila...

Na forumu uglavnom čitam "defke su danas sranje", od strane onih koji nijednu nisu ni pročitali u poslednjih godinu dana.

Agilni, to ko je rekao, stvarno nije ušao poslednjih godinu dana bar na defke...ako ništa po jednu odličnu defku će da nađe na svakoj strani, ako ne i više, u zavisnosti od ukusa... a što se tiče izbora za naslovnu, jest dobro, mislio sam da će biti drukčije, pa će Zyclon imati mnogo više posla, ovako je ok... jest da nisam glasao, hoću da sačekam malo, jer sam u poslednje vreme i ja postovao tamo, al jeste dobro odrađeno...

e'о +. Одлична!

Matori čestitam, defka je suvi kvalitet! +

Hahahaha, odlična, vrhunska..
+++
od mene

Pored njega se osećaš kako kad hodaš po žici. Ne znaš da li će te udariti ili sprijateljiti. Mada, kad bi otišao, sam bi sebi iskopao grob. Dobra defka skroz!
+

odlicna defka, al izbaci ''taj bre'' iz naslova defke... +

malo primer izveštačen, ali odličan izraz +

Добро одрађена дефка +

i meni se sviđa +++
čestitke

What a lovely surprise!!! lolololo
Hvala ljudi na čestitkama, drago mi je da vam se svidža... svakako nisam ovako brzo očekivao u odabranim, al ne bunim se... :)))
Hehe, sad ima malo više ocena, moram priznati... :)

Neverovatno, ali svaka definicija koja sadrzi linkove ka drugim definicijama je dokaz nedostatka inspiracije, kreativnosti i samopouzdanja.
Autori kloji linkuju svoje definicije ka svojim definicijama, mogu da mi popuse kurac...ali i tada moraju da odrade jednu veoma bitnu stvar.
Da operu usta...

Hhaahahhaha kakav kralj ovaj Zli :D

Zli opravdava nadimak.

Ne daj se Dionizijo brate care.

Ne daj se Dionizijo brate care.

Kad me nisu ove promene vlasti slomile, neće ni po koja Zla psovka... ;)

Zli, da si kliknuo na linkove, video bi da je samo jedna od tri moja, tako da ja treba da dobijem 1/3 tvog sledovanja, ne sve...Vidiš, ja sam baš mislio da sam imao ideju za ovu defku, al kako ti kažeš moguće da je nedostatak inspiracije... Stvarno nemam volju da se raspravljam sa tobom, eventualno da ti kažem da tutneš nešto "mami u pasulj", ili slično, tako da ću drage volje iskulirati....
Sleng mast go on!!!

Израз је добар скроз, ал' реализација је нешто слабија, искрено. Све у свему једва пљус :)

hehe, ja sam do skoro ležao na leđima... do pre jedno pola sata. kada sam ustao. iz svog kreveta. koji nije u zatvoru. niti sam kad bio u zatvoru... a stalno ležim na leđima

Ne volim kada ide kroz primere ovo JA i neko-drugo-lice-koje-ne-rasuđuje-situaciju-baš-najbolje-pa-se-ja-pojavim-kao-mesja-da-ga-spasem-lik.

Što neko sebe ne prikaže k'o pajvana i budalu, a ortaka kao nekoga pametnog i tako to?

Ovo što sam napisao mi retko utiče na ocenu sam ne volim da vidim. :+)

Pa i ja sam "Ortak" u tuđim defkama, zar nije tipično Srpsko da drugi greše, ne ja... :)))
Nemam pojma više ni koja imena da postavljam, počeli ortaci da mi se pronalaze u defkama, bojim se dobiću batine...lolololo

Zato ja stavljam samo crticu u primerima, mada su to retke situacije.