Prijava
   

Takticko zavaravanje

To je kad nasi orlovi igraju sa po jednom nogom u pripremnim utakmicama protiv Novog Zelanda i Poljske, da bi Svabe pomislile kako mi ne znamo da igramo pa se opuste i onda ih mi naguzimo. Problem je samo u tome sto je to zapravo pravdanje jer mi ZAISTA ne znamo da igramo fudbal

Komentari

Заиста по први пут од Шпаније 82 навијам за наше, и заиста се надам да ниси у праву. Ако не обришу ово твоје за месец и по дана коментарисаћу још нешто овде

Групу да прођемо - ја сам задовољан

Dao sam ti plus, iako mislim da smo u velikoj meri "skrivali karte", a 100% "čuvali noge", i što je najvažnije niko se nije povredio. U obe utakmice, a pogotovo juče su protivnici igrali više nego grubo. Prvenstvo nije daleko. Živi bili pa videli.

@фатал ерор
Занимљив став, у вези са репрезентацијом, мени потпуно стран. Није ми јасно када сам кажеш:"за наше", за кога си навијао, да парафразирам С.Трифуновића из Кенгура: "За Румунију?"

А који су били твоји? Ај да погледамо ствар из те перспективе! Мада то зависи и од годишта производње

Елем, моји су били сви од Слишковића преко Баждаревића до Пиксија и Панчева. И мене закачио талас југословенства

@фатал ерор
Godina moje proizvodnje ti piše, na temi: http://vukajlija.com/forum/teme/4978 , tako da sam delimično zapamtio čak i Argentinu 1978, i meni tada omiljenog Maria Kempesa.
A ako je tako kao što kažeš - "И мене закачио талас југословенства", nije mi jasno za koga si navijao 1990. da ne govorimo o 1998. i 2006.

Па нисам навијао, о томе се ради !

Нисам људски навијао од Шпаније 82, а ви ми сад дрмате кавез ...

кажем да ћу ове године навијати први пут за наше као човек, јер раније или нису били наши или нису знали да се саставе!

i ja se iskreno nadam da nisam u pravu, jes bio teren mokar ali Novi Zeland... Jeste da sam dobar prijatelj sa jednim od reprezentativaca i da sam cuo price da ih Antic ubija fizickim pripremama ( ne znam koliko je istina, cuo sam od brata njegovog ), ali opet zar nisu mogli i sa njima bar nereseno?