Prijava
   

Talambasanje

Njihanje ekstemiteta na povetarcu. Zigovanje.

Talambasa mi kobasa

Komentari

duncan, baš smo čiča i ja malopre to kometarisali na njegovoj defki. ajde da organizjemo neki lobi, a? da malo dignemo prašinu? da se digne kuka i motika!

To "recnik slenga" je odavno prevazidjeno. Meni je ipak nekako simpaticno sto se borite za prava slenga.

Haha, bas ste simpaticni, pa nije sajt napravljen pre dva meseca pa sad da kukamo sto nema vise slenga. Toga je bilo u pocetku, izdefinisalo se sve i idemo dalje. Vel'ka stvar sto nema vise slenga...

ma ja sam u fazonu "neka cveta stotinu cvetova", ima ovde mesta za svakakve jezičke đakonije. ali, jezik je neka vrsta živog entiteta, stalno raste i razvija se, a svaki dan nastaju novi izrazi. da nije tako, mi bismo još uvek pričali kao naši stari... tako da, nismo sve izdefinisali, ima toga još ihaaaaaj... :)

prstić, meni lepo kad mi neko kaže da sam simpatična, nije bitno u kom kontekstu! :D

pa da, duncan, ja to pričam sve vreme!!!

zovem čiču iz ovih stopa! .... a, ovaj, izvini, 'de da ga zovem? mislim, na čega?

Чича је уз вас....вива ла револуцион ! :)

@Duncan

Tupav ti je predlog. Pa sta ima veze da l' je definicija sleng ili nije? Da ne moz' da se rokne minus... E svasta s tobom :)

па има везе првенствено што се ово зове рјечником СЛЕНГА и идиома...а СЛЕНГ је скоро па и испарио са сајта...

Aha... Opet pitam, pa sta?

Tulume,mislim da je glupo davati minus na sleng,jer je ovo tzv. recnik slenga.Nek ostane neocenjeno,nema veze,nek ima 4 plusa,ali je glupo da neko za sleng dobije minus na recniku slenga,to mu dodje kao kad jevrejsko kopile Adolf Hitler krene da trebi Jevreje.Besmisleno,a video si do cega je dovelo :)

зато брале ископираш виц са неког њемачког сајта којег нико не зна и док добијеш дефку дана више нико се ни не пита је ли или није плагијат...а лсенг удариш по своме и одмах није ваљано...ко је сад ту луд?!

Ne znam ko je tu lud, ali i dalje mislim da je tupavo dati plus samo zato sto je sleng. Nekako mu to dodje kao plus iz sazaljenja.

ма не мислим на то,али ако је сленг онда ваљда требаш мало се преиспитати јеси ли некада чуо ту ријеч и да ли је она добро дефинисана...па код мене дефиниције сленга имају најмање скорове!...а остала сра*а која сам писао ихахај више!...мени је то нелогично на рјечнику сленга!...а сличан је квалитет и једних и других...

Tulume,lepo napisah da ne mora da se da plus,samo se autor oseti beskorisno kad vidi minus,a samo je hteo da prenese ono sto je sinoc cuo u gradu dok se cirkalo :)

Pa ako se vec ne oseca beskorisno sto provodi vreme na Vukajliji, onda ce ga boleti djoka i za to. :)

hahahaha...nemam komentar,cini mi se da si objasnio :)

+
kako si se Tulume sad nalupao, moram da ti kažem...

Ako moze bez nazivanja idiotima i retardima ljudi koji nisu glasali kao ti Dankane. Hvala.