Prijava
   

Tehnička škola

Ruinirana građevina u kojoj se skupljaju jednopolne zbunjene pubertetlije koje žive u zabludi da su veći mangupi od Gimnazijalaca. Svaki od njih za sebe smatra da je vrhunski inteligentan, samo što ga "mrzi da uči".

Komentari

Nije svaki gimnazijalac bogom dani doktor nauka.

Нити је сваки техничар мангуп, али ово је генерализација.....

Živjela Gimnazija. Dole tehnička i ostale nižerazrene škole

'Ebala te gimnazija!Jeste ovo istina ali nije ni gimnazija ništa bolja.

Zaboravio si da kažeš da im je koeficijent inteligencije uglavnom za oko 3 veći od broja cipela. Mada nije pravilo, nekima se i slažu!

Говнурда од дефке.

Kakvo sranje...Ima i u Tehnickoj odlikasa i dobrih djaka...A gimnazijalci su uglavnom odvojeni od zivota...

Odlikaša ima, ali kao što si i sam rekao : "u Tehnickoj". Uz put se opismeni jer se pridevi koji se završavaju na ski, ški i čki pišu malim slovom, da ti prevedem piše se "u tehničkoj". Još nešto da pitam, gde su vaši genijalci na takmičenjima, a ako smo mi odvaljeni od života gde ste vi na studentskim žurkama? Da ne rmbate možda na gradilištima?

Koliko ti je dobra defka govori broj pluseva.Ti si verovatno jos jedan od brojnih iskompleksiranih gimnazijalaca koji misle da su ,,pocesali boga za muda" ako su upisali tu skolu.Evo na primer ja sam upisao Tehnicku skolu,smer Elektrotehnicar racunara i sa 80 bodova na prijemnom bio sam 15 na spisku od 30,a moj drug je upisao drustveni smer sa 40 bodova.Toliko o tome.

е браво ти га, сине! заслужујеш орден....и ти и тај твој гимназоид!

sigurno si neki usrani gimnazijalac, koji nije znao sta da upise pa je roknuo gimnaziju na papir za zelje .

Sunce im neradničko gimnazijalsko štrebersko......!!!!!##!#!!#!##!#!